Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да привучете богатство? 5 фенг шуи правила и ритуала промениће вам живот

Древна кинеска вештина фенг шуи саветује како да живите боље и даје 5 корака да очистите новчаник како бисте имали више пара за све што желите.

1725002097_ae39a64b1e3d679dc676a20c866e403aef7e4fa0.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Постоји толико много начина да се фенг шуи користи за стварање окружења које вас инспирише, мотивише и оснажује. Примена филозофије на нешто тако једноставно као што је новчаник може бити довољна да повећате своје обиље, саветује Дана Клаудат, фенг шуи мајстор.

Ако имате новчаник у близини и нисте га много волели у последње време, ево једноставне рутине чишћења корак по корак коју можете да испробате:

Очистите га

За почетак, извуците све што је унутра. Затим га обришите влажном крпом од микровлакана, обично је двољна само вода, а ако желите да више трансформишете новчаник, можете да запалите жалфију или биљни тамјан. Држите новчаник у диму са намером да га очистите од било какве лоше енергије.

Баците све што вам није потребно

Извуците све рачуне које заиста морате да задржите, ако их има, а све остале баците -то ће значити мање нереда папира за вас и мање папирног отпада за планету. Затим безбедно одложите све што је небитно (чланске картице са истеклим роком и кредитне картице итд.) и одлучите шта је неопходно вратити унутра.

Не заборавите и на свој физички новац. Исправите рачуне, организујте их по вредности и држите их у реду. У фенг шуију, све - укључујући новац - јесте енергија у свом најосновнијем облику, тако да што боље третирате свој новац, то ће боље реаговати на пажњу.

Правилно распоредите оно што користите често

Са собом носите само ствари које су вам заиста потребне. Оно за чим увек посегнете ставите испред и у средину. Избаците чланске картице, кредитне картице које никада не користите и визиткарте. Та врста нереда може изазвати преоптерећеност. 

Добро поступајте са својим новчаником

Када завршите са сређивањем новчаника, немојте га само бацити назад у торбицу или торбу која је претрпана. Саветујте се да то следеће организујте. Будите захвални на свом новчанику и обиљу које он представља и заветујте се да ћете га одржавати. Неки практичари кажу да треба изабрати новчаник на основу срећних боја у фенг шуију, али много је важније имати онај који одговара вашим потребама и остаје чист и уредан.

Учините га магичнијим

Велика енергија може да привуче више добре енергије, па допуните свој новчаник дозом позитивности. Можда ћете желети да напишете неколико ваших намера на малој картици за белешке и да је сачувате са готовином. Или, ако желите да учврстите ново уверење о себи и својој вредности, ставите ту поруку у новчаник тако да вас поздравља сваки пут када га отворите. Користећи класични закон привлачности, такође можете себи да напишете чек за било коју суму новца коју желите да добијете и да је безбедно чувате у новчанику.

Фенг шуи нам говори да слободно тече енергија тамо где владају хармонија и ред. Иако новчаник може изгледати мали, он може бити почетак велике трансформације.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas