Oglas
· · Komentari: 0

Kako da privučete bogatstvo? 5 feng šui pravila i rituala promeniće vam život

Drevna kineska veština feng šui savetuje kako da živite bolje i daje 5 koraka da očistite novčanik kako biste imali više para za sve što želite.

1725002097_ae39a64b1e3d679dc676a20c866e403aef7e4fa0.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Postoji toliko mnogo načina da se feng šui koristi za stvaranje okruženja koje vas inspiriše, motiviše i osnažuje. Primena filozofije na nešto tako jednostavno kao što je novčanik može biti dovoljna da povećate svoje obilje, savetuje Dana Klaudat, feng šui majstor.

Ako imate novčanik u blizini i niste ga mnogo voleli u poslednje vreme, evo jednostavne rutine čišćenja korak po korak koju možete da isprobate:

Očistite ga

Za početak, izvucite sve što je unutra. Zatim ga obrišite vlažnom krpom od mikrovlakana, obično je dvoljna samo voda, a ako želite da više transformišete novčanik, možete da zapalite žalfiju ili biljni tamjan. Držite novčanik u dimu sa namerom da ga očistite od bilo kakve loše energije.

Bacite sve što vam nije potrebno

Izvucite sve račune koje zaista morate da zadržite, ako ih ima, a sve ostale bacite -to će značiti manje nereda papira za vas i manje papirnog otpada za planetu. Zatim bezbedno odložite sve što je nebitno (članske kartice sa isteklim rokom i kreditne kartice itd.) i odlučite šta je neophodno vratiti unutra.

Ne zaboravite i na svoj fizički novac. Ispravite račune, organizujte ih po vrednosti i držite ih u redu. U feng šuiju, sve - uključujući novac - jeste energija u svom najosnovnijem obliku, tako da što bolje tretirate svoj novac, to će bolje reagovati na pažnju.

Pravilno rasporedite ono što koristite često

Sa sobom nosite samo stvari koje su vam zaista potrebne. Ono za čim uvek posegnete stavite ispred i u sredinu. Izbacite članske kartice, kreditne kartice koje nikada ne koristite i vizitkarte. Ta vrsta nereda može izazvati preopterećenost. 

Dobro postupajte sa svojim novčanikom

Kada završite sa sređivanjem novčanika, nemojte ga samo baciti nazad u torbicu ili torbu koja je pretrpana. Savetujte se da to sledeće organizujte. Budite zahvalni na svom novčaniku i obilju koje on predstavlja i zavetujte se da ćete ga održavati. Neki praktičari kažu da treba izabrati novčanik na osnovu srećnih boja u feng šuiju, ali mnogo je važnije imati onaj koji odgovara vašim potrebama i ostaje čist i uredan.

Učinite ga magičnijim

Velika energija može da privuče više dobre energije, pa dopunite svoj novčanik dozom pozitivnosti. Možda ćete želeti da napišete nekoliko vaših namera na maloj kartici za beleške i da je sačuvate sa gotovinom. Ili, ako želite da učvrstite novo uverenje o sebi i svojoj vrednosti, stavite tu poruku u novčanik tako da vas pozdravlja svaki put kada ga otvorite. Koristeći klasični zakon privlačnosti, takođe možete sebi da napišete ček za bilo koju sumu novca koju želite da dobijete i da je bezbedno čuvate u novčaniku.

Feng šui nam govori da slobodno teče energija tamo gde vladaju harmonija i red. Iako novčanik može izgledati mali, on može biti početak velike transformacije.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas