Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ ПРАВИЛА ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ НОВЦА: Ево шта стручњаци саветују да урадите да бисте зарадили више пара

Уколико сте у новчаној кризи, искористите 6 фенг шуи правила која могу да вам помогну да зарадите више пара

1723984267_887b04485b44845c7ffba18a74d2054ef036ffaa.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг шуи је ревна кинеска вештина или учење о томе како живети у хармонији са светом и обезбедити благостање својој породици. Можда вам се чини да је тешко поверовати да вам премештање ствари из вашег дома или канцеларије, према правилима фенг шуија, може помоћи да зарадите више новца. Све што видите, додирнете и живите свакога дана има енергетску вибрацију која је у интеракцији са вашом енергетском вибрацијом и дубоко утиче на њу. И поред свега, новац је енергија. А енергија мора да кружи када енергија тече код куће и у канцеларији, онда вам новац лако долази, што значи да имате здраво финансијско стање.

1. Поправите све што цури

У фенг шуију, вода представља две ствари: новац и емоције. У оба случаја, реч је о циркулацији. А ако вам вода тече у лавабоу или вода цури кроз плафон у вашој кући, потрудите се да решите проблем. Када поправите нешто у свом дому, поправите нешто у свом животу. Не бисте желели да вам новац нестане из живота, зар не?

2. Ставите поклопац на WЦ-шољу

У тоалету, енергија одлази кроз спиралу када пустите воду. Када ставите поклопац на тоалет, штитите чи (енергију) од напуштања ваше куће. Опет, користећи аналогију са водом, ово је веома важно. Размислите о следећем: нећете дозволити да вам новац тек тако ишчезне. Штавише, добра је идеја да вежете црвене траке на цеви иза тоалета како бисте још једном заштитили своје финансије.

3. Одржавајте ред на улазу у кућу

Улаз у кућу је јако важан. Када буде атрактиван и уређен, приметићете да прилике куцају на ваша врата. Уверите се да звоно на вратима ради тако да чујете прилике када вас буду тражиле. Такође, број на вратима мора бити веома видљив како би вас позитивна енергија пронашла.

4. Откријте где су вам север, запад, истог и југ

За овај задатак набавите компас. Ако знате где се у вашој кући налази област новца и просперитета према фенг шуи мапи, ви сте у предности. Према тибетанској школи фенг шуија, налази се у југоисточном делу куће. Проверите како је тамо. Да ли је прашњаво и неуредно? Тада ће ваше финансије бити исте. Ако има зелених, здравих биљака - тада су ваше финансије у узлазном тренду. Добро уредите тај простор, размислите о томе да га украсите дрвећем, коњима у покрету, фонтанама или било чим другим што за вас представља обиље. То је одлично место да ставите нешто мало. Новац привлачи новац.

5. Очистите рерну

У фенг шуију, рерна представља обиље. Уверите се да је чиста и да користите све рингле, то представља неколико канала отворених за могућности.

6. Промените став према новцу

Након што примените све горенаведене мере, анализирајте сопствена уверења везана за новац. Шта су вам говорили о новцу када сте били дете и касније? Да ли имате ограничавајућа уверења? Како управљате својим новцем? Да ли се љутите када морате да платите рачуне? Кључно је да ваше вибрације буду високе када размишљате о финансијама. Иако вам фенг шуи може помоћи да превазиђете ограничавајућа уверења о новцу, она су само део једначине. Будите сигурни да штедите, трошите и дајте новац са захвалношћу и приметићете да ваше финансије расту како сте одувек сањали.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas