Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАЈАНА БИ БИЛА ПОНОСНА: Принцеза Шарлот има хоби који је њена бака обожавала

Принцеза Шарлот је миљеница Британаца, а она је дете с много хобија и активности и једним посебним талентом, попут њене баке Дајане

1724767389_Foto-Profimedia-SArlot-i-Dajana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Шарлот од Велса, ћерка принца Вилијама и Кејт Мидлтон, можда је тек трећа у реду за престо – иза свог оца и старијег брата принца Џорџа, али је она дефинитивно миљеница Британаца.

Деветогодишња Шарлот има широки спектар хобија, што је својевремено открила њена мама, принцеза Кејт Мидлтон, а девојчица воли много активности, од гимнастике, свирања клавира, до тениса и јахања коња.

Ћерка принца и принцезе од Велса такође обожава да плеше, а чини се да је то страст коју дели са својом покојном баком, леди Дајаном.

Ипак, постоји један скривени таленат који посебно воли да негује.

Реч је о: балету!

Наводи се да Шарлот недељно одлази на приватне часове балета у једној школи у јужном Лондону. Њена мама Кејт ју је водила да  гледа "Крцка Орашчића",  а девојчица је веома заитнересована за ову уметност.

И Кејт и Вилијам су већ говорили о томе колико Шарлот воли да плеше, а Кејт је још 2017. године говорила о томе, када је Шарлот имала свега две године. Годину дана касније, Вилијам је такође потврдио да девојчица воли да игра, а Кејт је говорила о томе да балет посебно воли.

То је нешто што би леди Дајана засигурно подржала и била срећна због тога, јер је балет и сама обожавала. Када је била млађа, надала се да ће бити професионална балерина!

Једном приликом је и сама имала перформанс пред публиком, када је већ увелико била принцеза од Велса, и са играчем Вејном Слипом одиграла у песму "Уптоwн Гирл" Билија Џоела, коју је сама одабрала.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas