Oglas
· · Komentari: 0

DAJANA BI BILA PONOSNA: Princeza Šarlot ima hobi koji je njena baka obožavala

Princeza Šarlot je miljenica Britanaca, a ona je dete s mnogo hobija i aktivnosti i jednim posebnim talentom, poput njene bake Dajane

1724767389_Foto-Profimedia-SArlot-i-Dajana.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza Šarlot od Velsa, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, možda je tek treća u redu za presto – iza svog oca i starijeg brata princa Džordža, ali je ona definitivno miljenica Britanaca.

Devetogodišnja Šarlot ima široki spektar hobija, što je svojevremeno otkrila njena mama, princeza Kejt Midlton, a devojčica voli mnogo aktivnosti, od gimnastike, sviranja klavira, do tenisa i jahanja konja.

Ćerka princa i princeze od Velsa takođe obožava da pleše, a čini se da je to strast koju deli sa svojom pokojnom bakom, ledi Dajanom.

Ipak, postoji jedan skriveni talenat koji posebno voli da neguje.

Reč je o: baletu!

Navodi se da Šarlot nedeljno odlazi na privatne časove baleta u jednoj školi u južnom Londonu. NJena mama Kejt ju je vodila da  gleda "Krcka Oraščića",  a devojčica je veoma zaitneresovana za ovu umetnost.

I Kejt i Vilijam su već govorili o tome koliko Šarlot voli da pleše, a Kejt je još 2017. godine govorila o tome, kada je Šarlot imala svega dve godine. Godinu dana kasnije, Vilijam je takođe potvrdio da devojčica voli da igra, a Kejt je govorila o tome da balet posebno voli.

To je nešto što bi ledi Dajana zasigurno podržala i bila srećna zbog toga, jer je balet i sama obožavala. Kada je bila mlađa, nadala se da će biti profesionalna balerina!

Jednom prilikom je i sama imala performans pred publikom, kada je već uveliko bila princeza od Velsa, i sa igračem Vejnom Slipom odigrala u pesmu "Uptown Girl" Bilija Džoela, koju je sama odabrala.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas