Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕО СВЕТ ПОЛУДЕО ЗА ПАТИКАМА ДОНАЛДА ТРАМПА: Како време пролази, све више коштају

Доналд Трамп је испунио себи велику жељу када је у фебруару месецу лансирао своју линију патика, а како време пролази, све ће више коштати

1721991245_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа/АП
Oglas

Доналд Трамп је у фебурару представио је патике 'Невер Суррендер' бренда "Снеакер Цон", које је сам дизајнирао, а произведено је свега 1.000 комада. Цена овог модела била је 399 долара, продале се у се преко ноћи. А сада је освануо оглас на Ебаи-у, где се могу купити за вртоглавих 38 хиљада фунти, заинтересованост је огромна.

Наиме, патике су доступне у оригиналној кутији са Трамповим потписом, а нове се више неће правити, те представљају више колекционарски комад.

„Ово је нешто о чему причам вец́ 12, 13 година и мислим да ц́е то бити велики успех“, рекао је пре пар месеци Трамп.

Слике на популарном сајту за куповину показују ограничено издање патика у беспрекорном стању и даље у кутији са потписаном нотом од самог Трампа.

Ово су прве званичне патике некадашњег амричког председника пуштене у продају на СнеакерЦон у Филаделфији" 17. фебруара 2024.

„Са изванредном златном завршном обрадом и 'Т' значком, ови патике су за праве патриоте. Одважне, златне и чврсте, баш као председник Трамп", наводи се на веб-сајту патика Доналда Трампа.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas