Oglas
· · Komentari: 0

CEO SVET POLUDEO ZA PATIKAMA DONALDA TRAMPA: Kako vreme prolazi, sve više koštaju

Donald Tramp je ispunio sebi veliku želju kada je u februaru mesecu lansirao svoju liniju patika, a kako vreme prolazi, sve će više koštati

1721991245_Untitled.jpg
Foto: Profimedia/AP
Oglas

Donald Tramp je u feburaru predstavio je patike 'Never Surrender' brenda "Sneaker Con", koje je sam dizajnirao, a proizvedeno je svega 1.000 komada. Cena ovog modela bila je 399 dolara, prodale se u se preko noći. A sada je osvanuo oglas na Ebai-u, gde se mogu kupiti za vrtoglavih 38 hiljada funti, zainteresovanost je ogromna.

Naime, patike su dostupne u originalnoj kutiji sa Trampovim potpisom, a nove se više neće praviti, te predstavljaju više kolekcionarski komad.

„Ovo je nešto o čemu pričam već 12, 13 godina i mislim da će to biti veliki uspeh“, rekao je pre par meseci Tramp.

Slike na popularnom sajtu za kupovinu pokazuju ograničeno izdanje patika u besprekornom stanju i dalje u kutiji sa potpisanom notom od samog Trampa.

Ovo su prve zvanične patike nekadašnjeg amričkog predsednika puštene u prodaju na SneakerCon u Filadelfiji" 17. februara 2024.

„Sa izvanrednom zlatnom završnom obradom i 'T' značkom, ovi patike su za prave patriote. Odvažne, zlatne i čvrste, baš kao predsednik Tramp", navodi se na veb-sajtu patika Donalda Trampa.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas