Вероватно сте и ви међу људима који у фиоци испод рерне држе масни папир, фолију, поклопце, тигање или калупе за мафине.
Та фиока заправо служи за одржавање јела топлим! Она је "топла фиока" у коју можете ставити храну након печења и она ће остати на температури за послуживање.
Ако још увек имате упутство за коришћење своје рерне, проверите шта тамо пише. У већини њих стоји опис попут овог:
- Топла фиока осмишљена је да сачува топлоту вруће хране на температури за послуживање. Увек у њу стављајте врућу храну. Хладна храна или она на собној температури не може се угрејати или кувати у "топлој фиоци" - пише Редбоокмаг.
Ако је до сад нисте искористили, прилика је да је доведете у њену намену, и може вам послужити да увек јело одржите топлим док вам, рецимо, гости не стигну.
(Курир)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ