Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД ЧЕГА ЈЕ УМРЛА БАБА ВАНГА: Ово су биле њене последње речи

Пре 28 година, тачније 11. августа 1996. године преминула је пророчица Баба Ванга у Бугарској. О њеној смрти обавештена је читава бивша Југославија

1723282874_229293_baba-vanga_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Баба Ванга је наводно прорекла своју смрти. Кажу да је тачно знала како ће умрети и да ју је то сазнање натерало да се пропије. Имала је 85. година када је умрла у Софији у Бугарској, недалеко од места где се родила.

Ипак, мало ко зна да је Баба Ванга имала рак дојке. Када је чула да има ову болест она је одбила лекарску помоћ. Те одлуке се држала до самог краја.

У задњим месецима пристала је ипак да оде у болницу у Софији. Највећи стручњаци окупили су се и закључили да јој је потребна операција. Бугарска пророчица категорички је то одбила.

"Живећу онолико колико ми је суђено да живим на овом свету," увек је истицала. Свима је помагала алтернативним лековима, само себи није могла помоћи.

Како су изгледали последњи сати баба Ванге?

Знала је да је то била њена последња ноћ.

Вангина даља рођака, која је до последњег тренутка била крај њеног узглавља, посведочила је да је пророчица у том тренутку затражила чашу воде, кору хлеба и да је - темељно окупају! Тек тад је прозборила:

"Е, сад је све у реду!"

Око девет сати, Ванга је рекла, понајвише зато да би умирила рођаке, да су по њу “дошли духови“. Казаљке само што нису показале 10 сати, Ванга је заиста клонула. Стручњаци су одмах пожелели да проуче њен мозак, али сестра је то забранила.

Кратко пре своје смрти Ванга је одредила наследницу - десетогодишњу девојчицу из Француске која ће бити потпуно необична. Међутим, почетком 2011. у руским новинама је објављена бомбастична вест:

“Ванга се враћа!”

Једна видовита девојчица, она која би могла бити Вангина наследница, живи у неком француском градићу. Чудо од детета, седмогодишња наследница. Пре две године родитељи нису могли поверовати да девојчица може предвиђати будућност. Али сваког су се пута њена пророчанства остваривала. Породица је скривала ову чињеницу из страха да не би била сматрана чудовиштем и да би се избегло да овај таленат буде злоупотребљен. Родитељима је објашњавала да је ноћу посећују сене умрлих које јој говоре о томе што ће се догодити. Иако није ништа чула о феномену Ванга, девојчица је описала бугарску гатару која је заправо била један од њених ноћних “гостију”.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas