Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДВА ПРОРОЧАНСТВА КОЈА СУ ОБЕЛЕЖИЛА БРЕНИН ЖИВОТ: Оба су се остварила, а када се сети једног увек се расплаче

Лепа Брена је чула шта ће јој се десити у будућности још док је имала 14 година, а пророчанство је добила и од Баба Ванге

1719305188_Foto-Ataimages.rs-A.A-Printscreen-YouTube-history.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А, Принтсцреен/ YоуТубе - хисторy
Oglas

Лепа Брена је остварила огроман успех током своје каријере. Била је најпознатија певачица у бившој Југославији, а људи су је обожавали и широм региона. 

Два пута у животу су јој предвиђали судбину и оба пророчанства су се остварила. Брена је о томе причала у емисији "Амиџи шоу" и открила до сада непознате детаље из њеног детињства.

- Два пророка су били круцијални у мом животу. Када сам имала 14 година, била сам у то време клинка која није толико излазила по дискотекама. Сећам се да сам са својом мамом била код комшинице тета Сене. Дошао је једна старији човек, који је замолио за часу воде. Брзо сам устала и додала му је. Он је ушао и сео у просторију. Питао ме је чија сам, на шта се надовезао: “Видите ова ваша ћерка, она ће бити јако, јако позната. Колико очима види, толико ће ићи далеко. Колико рукама рашири, толико ће моћи да узме“. Тада сам већ помислила какве су ово глупости. Он се на то све надовезао и рекао да ћу бити позната као Јосип Броз Тито, у том тренутку сам изговорила: “Ово је тотална глупост, нешто што је немогуће”. Погледао ме је и поручио ми: “Болестан сам човек и идем на Сремски фронт, болујем од дијабетеса. Молим те, када се то деси, сети ме се. Помисли на мене и упали ми свећу”. Ја ћу сад да се расплачем колико је то за мене био емотиван моменат. Тада сам била дете и нисам могла ни да претпоставим шта ми судбина спрема. И дан данас га се сећам, увек му запалим свећу - испричала је Лепа Брена код Огњена, а онда се осврнула и на пророчанство Баба Ванге.

- Други пут сам доживела прорицање судбине када сам певала концерте по Бугарској. Тада су ми рекли да морам да одем код Баба Ванге. Када сте јако млади, плашите се шта ће вас сачекати у будућности. Спавала сам на шећеру ноћ пре тога, јер су ми рекли да тако мора. Гледала сам да се скромно обучем, како ме људи не би препознали. Када сам крочила код Баба Ванге, поручила ми је: “А ти ли си Лепа Брена? Пре пет година сам написала у мојој књизи да ћеш се ти појавити и слетети са неба. Жена сребрно-плаве косе и да ће те народ у Бугарској волети као свој. Удаћеш се за човека који ће носити белу униформу. Направићеш и велику кућу где ће сви који певају и свирају бити заједно, а рађаћеш само мушку децу, нећеш имати девојчице. У зрелим годинама ћеш радити фантастичне послове”. Све ми је то Баба Ванга прорекла и све је на крају било тачно. Нисам јој на почетку веровала, али после сам схватила да је све истина што прича - закључила је Лепа Брена у емисији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas