Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗВЕЗДА "ЧАРЛИЈЕВИХ АНЂЕЛА" УМРЛА У МУКАМА: Живот јој обележила љубав са глумцем који се њеној сахрани набацивао својој ћерки

Петнаест година од смрти глумице Фаре Фосет обележено је јуче. Имала је 62 године и ако се годинама борила против рака дебелог црева, њена смрт је шокирала многе

1719386379_Foto-Profimedia-Rajan-i-Fara.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

- Након дуге и храбре борбе са раком, наша вољена Фара је преминула. Иако је ово изузетно тешко време за њену породицу и пријатеље, теши нас помисао да смо провеле дивне године са Фаром и сазнање да је њен живот донео толико радости људима широм света - рекао је тада њен дугогодишњи партнер Рајан О'Нил.

Иако је остао са њом до смрти, њихов однос био је пун контроверзи, а нарочито њена сахрана. Глумица га је волела 30 година, али убрзо након почетка се бајка претворила у ноц́ну мору након што је дрога, преваре и породичне свађе увукао у њихов живот.

Како је почела љубав?

На њиховом првом са­­с­танку, како је испричао, само смо се љубили, и тако сатима, све док нам усне нису по­­п­лавеле.

Фара је у то време била једна од нај­популар­нијих глумица, звали су је секс-бомба, а улога у серији “Чарлиејеви анђели” Текса­шан­ку с дугом пла­вом косом учинила је фантазијом свих муш­ка­раца. Тада је била удата за продуцента Лија Мејџорса, Рајановог доброг пријатеља.

- Када сам је видео, све дивље у тренутку је иза­шло из ме­не. Никад јој нисам био неверан – рекао је у јеку заљубљенос­ти Рајан који је тада словио за великог холи­вуд­ског заводника. А Фара?

- Била сам толико очарана његовом појавом да нисам размишљала ни о чему другом у том тренутку - описала је сусрет с Рајаном.

Никада није хтела да се уда за њега

Златни пар, како су их звали, никад се није венчао, али зато што то Фара није хтела. Када су 1985. године добили сина Редмонда, њиховој срећи ни­је било кра­ја, али ни тада се Фара није видела као го­с­­­пођа О’Нил. Рајан се због ње и посвађао с ћерком.

- Тејтум никад није волела Фару. Го­то­во па ме нате­рала да бирам између њих две. У реду, о­на ми је ћерка, али Фара је жена с кој­ом спа­вам! Нико ми не може наредити да раскинем с њом, а поготово не дете.

Болест

Ве­­за с Фаром Фосет је трајала 17 година, до 1997. године, Након што му је 2001. дијагностификована леукемија (коју је успешно преболео), зближио се с дец­ом (никад у потпуно­сти), али и с Фаром, која је убрзо након тога оболела од карцинома де­бе­лог црева.

Иако је говорио о тузи ко­ју ос­е­ћа за­то што “она умире и нико не може да је спаси” и у то­­ме су се виделе зле на­м­ере.

Тако је син Грифин ре­као да је са­жаљење тек трик и Рајанова жеља да се докопа глумичиног тестамента. Чак је тврдио да му је отац љубоморан на њену бо­ле­ст!

- Кад је Фара оболела, сећам се да је викао: “Не, ти не умиреш, ја умирем! Ја имам рак!” А ја сам му рекао да то није у реду јер је већ пре­болео леукемију.

Он је највећи его­центрик којег можете да за­мислите! - рекао је Грифин.

На сахрани се набацивао рођеној ћерки

Да у томе има истине, до­казао је и сам Рајан који је на сахрани вољене Фаре своју ћерку Тејтум позвао на пиће јер је ни­­је препознао! Осим тога, дан након сахране сним­љен је у играма на плажи с млађаном плавушом.

Но очигледно га је Фара Фосет познавала боље него ико па му је у тестаменту оставила - ништа.Глумац је 2017. године поново оболео - овог пута од рака простате због чега је ишао на операцију, а уз његе је све време био његов и Фарин син, Редмонд. Преминуо је у децембру прошле године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas