Oglas
· · Komentari: 0

ZVEZDA "ČARLIJEVIH ANĐELA" UMRLA U MUKAMA: Život joj obeležila ljubav sa glumcem koji se njenoj sahrani nabacivao svojoj ćerki

Petnaest godina od smrti glumice Fare Foset obeleženo je juče. Imala je 62 godine i ako se godinama borila protiv raka debelog creva, njena smrt je šokirala mnoge

1719386379_Foto-Profimedia-Rajan-i-Fara.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

- Nakon duge i hrabre borbe sa rakom, naša voljena Fara je preminula. Iako je ovo izuzetno teško vreme za njenu porodicu i prijatelje, teši nas pomisao da smo provele divne godine sa Farom i saznanje da je njen život doneo toliko radosti ljudima širom sveta - rekao je tada njen dugogodišnji partner Rajan O'Nil.

Iako je ostao sa njom do smrti, njihov odnos bio je pun kontroverzi, a naročito njena sahrana. Glumica ga je volela 30 godina, ali ubrzo nakon početka se bajka pretvorila u noćnu moru nakon što je droga, prevare i porodične svađe uvukao u njihov život.

Kako je počela ljubav?

Na njihovom prvom sa­­s­tanku, kako je ispričao, samo smo se ljubili, i tako satima, sve dok nam usne nisu po­­p­lavele.

Fara je u to vreme bila jedna od naj­popular­nijih glumica, zvali su je seks-bomba, a uloga u seriji “Čarliejevi anđeli” Teksa­šan­ku s dugom pla­vom kosom učinila je fantazijom svih muš­ka­raca. Tada je bila udata za producenta Lija Mejdžorsa, Rajanovog dobrog prijatelja.

- Kada sam je video, sve divlje u trenutku je iza­šlo iz me­ne. Nikad joj nisam bio neveran – rekao je u jeku zaljubljenos­ti Rajan koji je tada slovio za velikog holi­vud­skog zavodnika. A Fara?

- Bila sam toliko očarana njegovom pojavom da nisam razmišljala ni o čemu drugom u tom trenutku - opisala je susret s Rajanom.

Nikada nije htela da se uda za njega

Zlatni par, kako su ih zvali, nikad se nije venčao, ali zato što to Fara nije htela. Kada su 1985. godine dobili sina Redmonda, njihovoj sreći ni­je bilo kra­ja, ali ni tada se Fara nije videla kao go­s­­­pođa O’Nil. Rajan se zbog nje i posvađao s ćerkom.

- Tejtum nikad nije volela Faru. Go­to­vo pa me nate­rala da biram između njih dve. U redu, o­na mi je ćerka, ali Fara je žena s koj­om spa­vam! Niko mi ne može narediti da raskinem s njom, a pogotovo ne dete.

Bolest

Ve­­za s Farom Foset je trajala 17 godina, do 1997. godine, Nakon što mu je 2001. dijagnostifikovana leukemija (koju je uspešno preboleo), zbližio se s dec­om (nikad u potpuno­sti), ali i s Farom, koja je ubrzo nakon toga obolela od karcinoma de­be­log creva.

Iako je govorio o tuzi ko­ju os­e­ća za­to što “ona umire i niko ne može da je spasi” i u to­­me su se videle zle na­m­ere.

Tako je sin Grifin re­kao da je sa­žaljenje tek trik i Rajanova želja da se dokopa glumičinog testamenta. Čak je tvrdio da mu je otac ljubomoran na njenu bo­le­st!

- Kad je Fara obolela, sećam se da je vikao: “Ne, ti ne umireš, ja umirem! Ja imam rak!” A ja sam mu rekao da to nije u redu jer je već pre­boleo leukemiju.

On je najveći ego­centrik kojeg možete da za­mislite! - rekao je Grifin.

Na sahrani se nabacivao rođenoj ćerki

Da u tome ima istine, do­kazao je i sam Rajan koji je na sahrani voljene Fare svoju ćerku Tejtum pozvao na piće jer je ni­­je prepoznao! Osim toga, dan nakon sahrane snim­ljen je u igrama na plaži s mlađanom plavušom.

No očigledno ga je Fara Foset poznavala bolje nego iko pa mu je u testamentu ostavila - ništa.Glumac je 2017. godine ponovo oboleo - ovog puta od raka prostate zbog čega je išao na operaciju, a uz njege je sve vreme bio njegov i Farin sin, Redmond. Preminuo je u decembru prošle godine.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas