Oglas
· · Komentari: 0

"ZNAM KAKO JE, RAZUMEM BENA": Prvi muž Džej Lo o tome kako je zaista biti njen suprug

Pre tri nedelje, samo dve godine od venčanja, Lopez i Aflek predali su papire za razvod. Dogodilo se to nakon četiri meseca ispunjena tračevima i medijskim napisima "hoće - neće".

1726398709_3886643_profimedia0871505020_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

"Najveća ljubavna priča", kako je njihovu vezu zvala Dženifer je završila.

Novinarka Daily Maila Lina Das odlučila je da ponovo intervjuiše Ohanija Nou, koji očigledno jako dobro poznaje svoju bivšu suprugu. U ekskluzivnom intervjuu on je otkrio svoje reakcije na njen razvod od Afleka, razmišljanja o tome šta će biti dalje, te "kako je zaista biti suprug Džej Lo".

NJih dvoje su se venčali 1997. godine i Noa je jedini od njenih bračnih partnera i verenika koji ju je poznavao i voleo i pre nego što će postati globalna zvezda. On, kažu, zna kako je biti s njom i kako je razvesti se od nje.

Noa je opisao kako je jednom prilikom, neposredno pre nego što će im se brak raspasti, sedeo u njihovom domu u Los Anđelesu nakon žestoke svađe. Dženifer je bila na drugom kraju velike vile, u spavaćoj sobi i kiptela od besa. Zatim ga je nazvala, jer je kuća bila toliko velika da je ne bi čuo ni ako viče, i rekla mu da dođe u spavaću sobu. Usledio je susret u krevetu, jedan od najstrastvenijih u celom njihovom braku.

- Bilo je predivno, ali u isto vreme jako tužno, jer smo duboko u sebi bili svesni da smo stigli na kraj našeg puta. - ispričao je.

Niko ne zna da li je tako bilo i u braku Džen i Bena, ali onaj s Ohanijem kao da je napravio neki obrazac za one koji će uslediti - s plesačem Krisom Džadom, pevačem Markom Entonijem, a na kraju i s Aflekom.

Lina Das piše da je pevačica koristila čak i isti nadimak za Ohanija i Afleka, obojicu je od milja zvala Papi, tatica na španskom jeziku.

- Bio sam prvi, pionir - rekao je Ohani Noa - Bio sam uz nju kao podrška na početku karijere kada se borila s napetošću i nesigurnošću. Bio sam stvarno dobar suprug, jer verujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao osećaj da joj više nisam bio potreban kada je dobila sve što je želela od mene.

Venčali su se otprilike godinu i po od prvog susreta. Brak je trajao samo 11 meseci. Ohani u intervjuu tvrdi da je uložio mnogo vremena i napora u vezu.

I danas atraktivan muškarac, on ima priču čestu za Kubance u SAD, u zemlju je ušao ilegalno, kao 15-godišnjak, prošavši sa šest prijatelja opasni put od 180 kilometara od Kube do Floride na čamcu na naduvavanje. Radio je sve i svašta, od pranja automobila na ulicama Majamija, pranja sudova u restoranu pevačice Glorije Estefan "Larios On The Beach", da bi napredovao do mesta konobara. Imao je 22 godine kada je u restoran i njegov život ušla tada 27-godišnja Dženifer. Zgodni konobar zapao joj je za oko.

I u ovom, kao i dosadašnjim intervjuima, ponovio je kako nije imao pojma ko je ona, ali je pomislio kako je "najlepša žena koju je ikad video".

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas