Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зендаја је у вези са дечком који је за главу нижи од ње и не обазире се на коментаре: Глумац Спајдермена нема комплексе (ФОТО)

Још један пар који је љубав са филмског платна пренео на реални живот - Зендаја и Том Холанд

1729940011_profimedia-0857676032.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Пар се упознао да снимању "Спајдермена" 2016 године, убрзо су постали пријатељи, а онда се пријатељство претворило у љбавну везу.

Звезде "Спајдермена" су негирале гласине о забављању пет година, а Том је за ГК рекао колико су те спекулације биле "фрустрирајуц́е". Иапк, 2021. године глумци су објавили своју везу. Иако су обоје остали веома приватни у вези са својом романсом, пар се сада редовно појављује заједно на јавним догађајима.

Често се говори и о томе колико је Том нижи од Зендаје, а заправо разлика и није тако велика. Зендаја је висока 178 центиметара, док је Том висок 174 центиметара, али ипак, глумица је често на високим потпетицама, па је разлика у висини приметнија. Свакако пару то ни мало не смета, и не обазиру се на разне негативне коментаре, већ се и сами шале на тај рачун.

- Размишљам о томе како да постанем виши -  написао је шаљиво Том у оквиру објаве из 2017. године.

Однос глумаца на крају је откривен јавности 2021. године након што су их папараци фотографисали како се љубе у аутомобилу.

Млади пар је своју везу подигао на следец́и ниво 2022. године када су купили куц́у вредну 3 милиона долара у Лондону.

Говорец́и у подцасту Џеја Шетија у јулу 2023., Том је дао редак увид у своје и Зендајине ставове о томе да њихов однос не буде у центру пажње.

- Трудим се да буде што више тајна... Обоје сматрамо да је то најздравији начин да наставимо даље као пар, па се трудимо да држимо све што је могуц́е удаљеније од Холивуда.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas