Oglas
· · Komentari: 0

Zendaja je u vezi sa dečkom koji je za glavu niži od nje i ne obazire se na komentare: Glumac Spajdermena nema komplekse (FOTO)

Još jedan par koji je ljubav sa filmskog platna preneo na realni život - Zendaja i Tom Holand

1729940011_profimedia-0857676032.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Par se upoznao da snimanju "Spajdermena" 2016 godine, ubrzo su postali prijatelji, a onda se prijateljstvo pretvorilo u ljbavnu vezu.

Zvezde "Spajdermena" su negirale glasine o zabavljanju pet godina, a Tom je za GK rekao koliko su te spekulacije bile "frustrirajuće". Iapk, 2021. godine glumci su objavili svoju vezu. Iako su oboje ostali veoma privatni u vezi sa svojom romansom, par se sada redovno pojavljuje zajedno na javnim događajima.

Često se govori i o tome koliko je Tom niži od Zendaje, a zapravo razlika i nije tako velika. Zendaja je visoka 178 centimetara, dok je Tom visok 174 centimetara, ali ipak, glumica je često na visokim potpeticama, pa je razlika u visini primetnija. Svakako paru to ni malo ne smeta, i ne obaziru se na razne negativne komentare, već se i sami šale na taj račun.

- Razmišljam o tome kako da postanem viši -  napisao je šaljivo Tom u okviru objave iz 2017. godine.

Odnos glumaca na kraju je otkriven javnosti 2021. godine nakon što su ih paparaci fotografisali kako se ljube u automobilu.

Mladi par je svoju vezu podigao na sledeći nivo 2022. godine kada su kupili kuću vrednu 3 miliona dolara u Londonu.

Govoreći u podcastu Džeja Šetija u julu 2023., Tom je dao redak uvid u svoje i Zendajine stavove o tome da njihov odnos ne bude u centru pažnje.

- Trudim se da bude što više tajna... Oboje smatramo da je to najzdraviji način da nastavimo dalje kao par, pa se trudimo da držimo sve što je moguće udaljenije od Holivuda.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas