Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЖЕЛИМ ДА УМРЕМ И ДА МИ ЈЕ ГРОБ У ТВОЈИМ ОЧИМА": Ева Рас никада није показивала слику своје породице, али се једна појавила на мрежама (ФОТО)

Ева Рас годинама важи за једну од омиљених глумица. Људи је знају и као жену која је без длаке на језику, али ретко када говори о својој породици, будући да је трагично изгубила ћерку и супруга.

1719390713_243499_13625-foto-perintscreen-eva-ras-ig-1_f.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Мало ко и зна заправо шта се десило са њеном ћерком, а глумица о томе избегава да говори. Никада није ни показивала њене фотографије, а сада се јадне појавила на мрежама.

На једној Инстаграм страници објављена је заједничка слика Еве Рас са покојном ћерком Круном, али и покојним супругом Радомиром Стевићем Расом. Ово је први пут да их видимо сво троје заједно на једној слици.

То је једина заједничка слика у јавности некад срећне породице коју је задесио низ несрећних догађаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

Наиме, Евина наследница Круна имала је 24 године када је, под велом тајне, преминула у Паризу где је студирала.

- Сазнала сам тако што су дошла три полицајца док сам се спремала да идем на фестивал на Палић. Мислила сам да је ауто дошао по мене. Звони интерфон, ја кажем да ћу одмах сићи доле, а они одговоре: "Не, ми ћемо доћи код вас" - присетила се глумица најтежег тренутка у свом животу - отворила је душу Ева и додала:

- Они су ми саопштили да је она умрла. Ја кажем: "Како умрла када сам јуче разговала са њом?" Нису имали никакве папире и рекли су ми да идем у Љермонтову где такође нису имали никакву информацију. Помислила сам да није умрла. Тек трећег дана сам добила допис. За то време нисам знала шта се догађало у мојој души, био је то 3. јул 1993. Морала сам да учиним све што сам могла да се она мртва врати у своју земљу, да не остане у Паризу, далеко од мене - испричала је глумица.

Прави узрок смрти никада није открила.

– Уз ковчег смо добили и налаз обдукције, француска полиција ништа није открила и записали су да је умрла природном смрћу. Ја сам касније причала неким мојим кумовима да се она тамо у Паризу можда упетљала у неке мрачне ствари, политику, и да је зато француска полиција написала онако у извештају. Онда ми је мој кум Миленко Вучетић, писац, рекао да причам радњу као из филма "Никита" и да то нема везе са реалношћу. Не знам, тако је Бог хтео – рекла је глумица.

Како је Ева истицала пар пута за медије, Круна је била најмлађа српска списатељица, која је до своје 12. године објавила три књижевна дела.

- Мајке свакодневно благосиљају своју децу, кћери моја, ја те сад мртву благосиљам, бићу у твојој близини све време док будем жива. Летећемо преко бескраја. Никада нико неће моћи да те ишчупа из мог срца. Могла си да дотакнеш небо својим талентом, виспреношћу и харизмом. Али није ти се дало. Изабрала си криво небо и погрешну срећу, зато те сада овде сахрањујемо. За тугу и бол не постоји рок трајања, бол најјаче боли када сузе усахну. Желим да умрем и да ми је гроб у твојим очима. Нека ти је лака земља, кћери моја лепа, замишљам да си сада срећна и да ти је потпуно јасно све што ти је планета Земља дала на увид у твом кратком животу - објавила је једном приликом Ева Рас.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas