Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗБОГ ЗАВИСНОСТИ ЗАВРШИЛА НА УЛИЦИ: Певачица је одрасла у богатству али се убрзо све променило

Дуња Илић, бивша певачица, одрасла је у богатству и изобиљу, а онда је њен живот попримио другачији правац.

1724049999_Dunja-Ilic.png
Пхото:принтсцреен/yоутубе
Oglas

Дуња Илић признала је како се годинама борила са зависношћу од алкохола, смрти највољенијих, бурног љубавног живота, утицали су на недаће са којима се сусрела. Певачица је роменила веру, име и живела у више држава.

Алкохол је почела да конзумира са 13 година, а само две године касније је упала у канџе опасног порока. Она је за домаће медије открила тренутак који је био пресудан да потражи помоћ и спаси се.

- Преломни момент је био када сам завршила у Напољу на улици. Када сам продала апсолутно све ствари, када су ме покрали, узели ми пасош, ја сам била нешто дуже него што сам смела у Италији. И плашила сам се да одем у полицијску станицу да ме не би депортовали, толико ми је било битно да останем тамо, да се не вратим овде. Самим тим сам завршила на улици, узели су ми пасош, узели су ми све, само су је зграбили, али тај неки кофер је мали остао поред мене. Имала сам неки лаптоп у том коферу који је коштао можда 800 евра. Продала за 20 еура некоме да бих имала за виски тај дан. Спавала сам на неком душеку, на улици, два дана и онда сам отишла у полицију - рекла је певачица, па додала:

 

- Чак ме нису ни казнили, само су позвали родитеље да дођу по мене, да ме одведу у Србију, пошто нисам имала документа. Ту сам схватила да сам постала бескућник, да сам доживела дно, јер да нисам била пијана, не би нико ни могао да ми отме торбу, пружила бих неки отпор, потпуно сам била немоћна - испричала је потресну причу.

Дуња Илић причала је и о промени имена
Дуња Илић променила је своје име и презиме у Ајла Беговић.

- Што се тиче моје вере, ја јесам крштена са осам месеци, али нисам могла тада да бирам веру коју желим. Неко време сам била атеиста, а онда сам читала доста о исламу и одлучила да верујем. Још пре 14 годима ми се свидело име Ајла, што значи месечином обасјана. Презиме Беговић сам узела од пријатељице, баш ми се свидело тада.

Курир 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas