Oglas
· · Komentari: 0

ZBOG ZAVISNOSTI ZAVRŠILA NA ULICI: Pevačica je odrasla u bogatstvu ali se ubrzo sve promenilo

Dunja Ilić, bivša pevačica, odrasla je u bogatstvu i izobilju, a onda je njen život poprimio drugačiji pravac.

1724049999_Dunja-Ilic.png
Photo:printscreen/youtube
Oglas

Dunja Ilić priznala je kako se godinama borila sa zavisnošću od alkohola, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života, uticali su na nedaće sa kojima se susrela. Pevačica je romenila veru, ime i živela u više država.

Alkohol je počela da konzumira sa 13 godina, a samo dve godine kasnije je upala u kandže opasnog poroka. Ona je za domaće medije otkrila trenutak koji je bio presudan da potraži pomoć i spasi se.

- Prelomni moment je bio kada sam završila u Napolju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju - rekla je pevačica, pa dodala:

 

- Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna - ispričala je potresnu priču.

Dunja Ilić pričala je i o promeni imena
Dunja Ilić promenila je svoje ime i prezime u Ajla Begović.

- Što se tiče moje vere, ja jesam krštena sa osam meseci, ali nisam mogla tada da biram veru koju želim. Neko vreme sam bila ateista, a onda sam čitala dosta o islamu i odlučila da verujem. Još pre 14 godima mi se svidelo ime Ajla, što znači mesečinom obasjana. Prezime Begović sam uzela od prijateljice, baš mi se svidelo tada.

Kurir 

Bonus video: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas