Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАНИМА НАС САМО ДА ЛИ ИМА РУКЕ": "Девојка са крилима" и њен супруг су имали велики страх када су сазнали да ће добити дете (ФОТО)

Дејана Бачко познатија као "Девојка са крилима" рођена је без горњих екстремитета, али то је не спречава да живи потпуно нормалним животом

1725524603_Foto-Printscreen-Instagram-devojka_sa_krilima.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - девојка_са_крилима
Oglas

Дејана Бачко обавља свакодневне активности, ниже успехе у паратеквонду, а фебруару прошле године постала је и мајка.

Она и њен супруг Марко добили су девојчицу којој су дали име Лара, а сада су се у једном поткасту присетили када је она била у благословеном стању, те су испричали једну сцену са ултразвучног прегледа.

Пар признаје да су по мало страховали да ли је са бебом све у реду, а када их је доктор прво питао да ли желе да сазнају пол бебе, њима то апослутно није било важно већ их је само интересовало да ли беба има руке.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - девојка_са_крилима

- Били смо једном на ултразвуку и сад гледамо бебу и доктор нас пита да ли нас занима пол. Реко: "Какав пол, човече, занима ме да ли има руке, да ли је све океј - рекао је Марко, на шта се Дејана надовезала:

- Ми смо се то шалили, али док сам била трудна само је било питање како ће се беба родити, само нам је било битно да се не роди као ја - додала је мама са крилима.

Ипак, Марко истиче да га и то не би спречило да задрже бебу.

- А знаш који је био мој став? Шта њој фали, реално? Ако је све друго у реду, ако је то најгоре што може да буде, ја потписујем, пристајем, али хвала Богу све је било океј - сматра он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas