Oglas
· · Komentari: 0

"ZANIMA NAS SAMO DA LI IMA RUKE": "Devojka sa krilima" i njen suprug su imali veliki strah kada su saznali da će dobiti dete (FOTO)

Dejana Bačko poznatija kao "Devojka sa krilima" rođena je bez gornjih ekstremiteta, ali to je ne sprečava da živi potpuno normalnim životom

1725524603_Foto-Printscreen-Instagram-devojka_sa_krilima.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - devojka_sa_krilima
Oglas

Dejana Bačko obavlja svakodnevne aktivnosti, niže uspehe u paratekvondu, a februaru prošle godine postala je i majka.

Ona i njen suprug Marko dobili su devojčicu kojoj su dali ime Lara, a sada su se u jednom potkastu prisetili kada je ona bila u blagoslovenom stanju, te su ispričali jednu scenu sa ultrazvučnog pregleda.

Par priznaje da su po malo strahovali da li je sa bebom sve u redu, a kada ih je doktor prvo pitao da li žele da saznaju pol bebe, njima to aposlutno nije bilo važno već ih je samo interesovalo da li beba ima ruke.

Foto: Printscreen/ Instagram - devojka_sa_krilima

- Bili smo jednom na ultrazvuku i sad gledamo bebu i doktor nas pita da li nas zanima pol. Reko: "Kakav pol, čoveče, zanima me da li ima ruke, da li je sve okej - rekao je Marko, na šta se Dejana nadovezala:

- Mi smo se to šalili, ali dok sam bila trudna samo je bilo pitanje kako će se beba roditi, samo nam je bilo bitno da se ne rodi kao ja - dodala je mama sa krilima.

Ipak, Marko ističe da ga i to ne bi sprečilo da zadrže bebu.

- A znaš koji je bio moj stav? Šta njoj fali, realno? Ako je sve drugo u redu, ako je to najgore što može da bude, ja potpisujem, pristajem, ali hvala Bogu sve je bilo okej - smatra on.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas