Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВИШЕ НИШТА НИЈЕ ИМАЛО СМИСЛА": Илда Шаулић о најтежем периоду у животу

Каријера Илде Шаулић данас не би била овако успешна, мало је фалило да одустане

1728545419_Foto-Ataimages.rs-A.A-Ilda.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Илда Шаулић, ћерка легендарног Шабана Шаулића, од оца је наследила дар за музику.

Гостујући код Огњена Амиџића певачица је говорила о љубави према животном позиву, као и о томе да је у једном тренутку помишљала да одустане од музике, па ни каријера Илде Шаулић данас не би била овако успешна.

- Био је тренутак кад нас је отац напустио и више ми ништа није имало смисла. Некако сам кренула да певам уз њега и заједно смо наступали, кад је дошло до тренутка да њега нема, нисам видела сврху. 

- Он на почетку није био за моју каријеру, али касније је променио мишљење - рекла је Шаулићева у поменутој емисији, а онда се осврнула на концерт који припрема.

- Шест година је прошло од мог последњег концерта у Београду. Иако су ме новинари питали сваке године што чекамо толико, осетила сам да је сада тренутак.

Имамо још проба, али је све то већ упаковано како ја желим и биће баш лепо. Имам два мушка госта, моје драге колеге и драго ми је што су се одазвали мом позиву.

Волим да људе изненадим најпријатније, па нећу да откривам превише, али мислим да ће та ноћ имати моменте који ће и мени и њима остати у памћењу - изјавила је певачица, па додала:

- Уживаће у добрим песмама, у квалитетном извођењу, оркестру Енџија Маврића, баш смо вредно радили да то све буде лепо. Имаће прилику да чују и татине обраде које сам радила, па ће бити дивних ствари. Нисам ја шоумен, али ће то сигурно бити лепо вече са квалитетном музиком, како и приличи.

Каријера Илде Шаулић за сада иде само узлазном путањом, а верујемо да ће на предстојећем концерту оправдати поверење публике.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas