Oglas
· · Komentari: 0

"VIŠE NIŠTA NIJE IMALO SMISLA": Ilda Šaulić o najtežem periodu u životu

Karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspešna, malo je falilo da odustane

1728545419_Foto-Ataimages.rs-A.A-Ilda.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Ilda Šaulić, ćerka legendarnog Šabana Šaulića, od oca je nasledila dar za muziku.

Gostujući kod Ognjena Amidžića pevačica je govorila o ljubavi prema životnom pozivu, kao i o tome da je u jednom trenutku pomišljala da odustane od muzike, pa ni karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspešna.

- Bio je trenutak kad nas je otac napustio i više mi ništa nije imalo smisla. Nekako sam krenula da pevam uz njega i zajedno smo nastupali, kad je došlo do trenutka da njega nema, nisam videla svrhu. 

- On na početku nije bio za moju karijeru, ali kasnije je promenio mišljenje - rekla je Šaulićeva u pomenutoj emisiji, a onda se osvrnula na koncert koji priprema.

- Šest godina je prošlo od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Iako su me novinari pitali svake godine što čekamo toliko, osetila sam da je sada trenutak.

Imamo još proba, ali je sve to već upakovano kako ja želim i biće baš lepo. Imam dva muška gosta, moje drage kolege i drago mi je što su se odazvali mom pozivu.

Volim da ljude iznenadim najprijatnije, pa neću da otkrivam previše, ali mislim da će ta noć imati momente koji će i meni i njima ostati u pamćenju - izjavila je pevačica, pa dodala:

- Uživaće u dobrim pesmama, u kvalitetnom izvođenju, orkestru Endžija Mavrića, baš smo vredno radili da to sve bude lepo. Imaće priliku da čuju i tatine obrade koje sam radila, pa će biti divnih stvari. Nisam ja šoumen, ali će to sigurno biti lepo veče sa kvalitetnom muzikom, kako i priliči.

Karijera Ilde Šaulić za sada ide samo uzlaznom putanjom, a verujemo da će na predstojećem koncertu opravdati poverenje publike.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas