Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКА ЉУБАВ СЛАВКА ШТИМЦА: Многи нису знали да је волео најлепшу жену бивше Југе која је доживела трагичну судбину

Славко Штимац никада није пуно причао о свом приватном животу, а ко му је била велика прва љубав јавност је сазнала - случајно!

1722076142_Foto-Arhivv-Borbe-Milutin-Laudovic.jpg
Фото: Архив Борбе/ Лабудовић
Oglas

Славко Штимац је једна од највећих звезда југословенског и српског филма. Каријера, која траје више од пет деценија, сведочи о његовом изузетном таленту, посвећености и љубави према глуми. Без обзира на све успехе, Штимац остаје скроман, повучен, те детаље из своје приватности ретко када открива.

Ко је била прва велика љубав Славка Штимца?

Међутим, сасвим случајно публика је дошла до овог податка а за све је крив ни мање ни више него Славков колега Иван Јевтовић. У емисији код Весне Дедић "Балканском улицом" он се присетио детињства и момента када је одлучио да побегне од куће. Истога дана упознао је Штимца, а он га је нешто касније представио својој девојци.

- Први пут сам од куће побегао са шест година после свађе са братом. Једном ћу сигурно да снимим филм о томе. Са Новог Београда сам пешке стигао на други крај града, до Каленић пијаце, где су становали баба и деда, тај део ми је био познат. А онда сам кренуо назад, али нисам желео да се вратим кући, већ да живот наставим самостално - започео је причу Иван.

Случајни сусрет са Штимцем

Славко га је позвао код себе у стан да једе, а није могао ни да наслути ко ће му отворити врата.

- На Теразијама сам срео Славка Штимца, који је приметио да лутам, помислио је да сам још један мали "ганци" и питао ме је да ли хоћу да идем са њим нешто да поједемо. Будући да ми је био идол пристао сам на то. Пре него што смо сели у такси напоменуо ми је да ћемо само накратко да свратимо код њега и његове девојке - испричао је Јевтовић у даху и додао:

- Покуцао је на врата, отворило је страшило, тачније нека жена са рашчупаном косом преко лица. Одмах је почела да виче на Славка: "Када ћеш да престанеш да ми доводиш своје обожаваоце?" У један мах склонила је са очију косу и схватио сам да је то Соња Савић. Јео сам виршле са Соњом и Штимцем и веће среће за мене није било. Она је онда почела да ме испитује како се зовем и презивам и некако дошла до закључка да сам Владин син. Холивудска прича зар не - испричао је Иван, који је сасвим случајно публици тада открио оно што нико није могао ни да претпостави а то је да су Штимац и Соња имали емотивну везу и да су живели под истим кровом.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas