Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УШЛА БИ У КОРДОН НЕПРИЈАТЕЉА ЗА СВОЈУ ПОРОДИЦУ": Миона Марковић се обратила мајци емотивним речима (ФОТО)

Глумица Миона Марковић је одлучила да покаже мајци колико јој значи

1721813082_miona-markovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.С.
Oglas

Млада глумица Миона Марковић цео живот окружена је уметницима. Деда јој је Јован Марковић (сценариста "Жикине династије"), отац Предраг Марковић (историчар), а тетка и теча чувени сценаристичко- редитељски тандем Милена Марковић и Олег Новковић.

Миона је посебно везана за мајку Сару, која је послом само везана за културу.

- Моја мама је запослена у Библиотеци града Београда, тако да сам одмалена везана за библиотеку. Она је сада шеф маркетинг службе - открила је недавно глумица за Курир.

Она је на свом Инстаграму јуче објавила фотографије са свог венчања с мајком и прелепу рођенданску честитку, коју вам преносимо у целости.

- Мојој мами је данас рођендан и заправо све ове слике што гледате сад уопште нису слика и прилика нашег односа, сем последње - тренутак кад ме је угледала у венчаници Остале слике су настале намештањем у класичним позама младе и њене маме и наравно да су погледи искрени али ево овако.

Моја мама не зна да ми намести вео, то је радила фризерка, никада у животу ми није везала кикицу, то је изгледа наследно ни мени ништа с рукама тог типа не иде- једва да умем да вежем реп.

Али зато је моја мама пола сата пре овога решава ситуацију што је породичном попу који треба да нас венча црко акумулатор на сред аутопута негде ближе Нишу него Пироту, па нам је црквено венчање каснило неких сат времена док је Давидов ујак организовао шлеп службу из Ниша и покупио попа и његову жену да би их довео у манастир.

Моја мама је тог дана први пут имала професионалну шминку, она је једна прелепа жена која и даље није научила, после 57 година како се ставља руменило (увек претера) и маскара (увек јој се преслика) - то је једино што користи од шминке.

Неко време ме је нервирало то што њу не занима много који ће бити укус свадбене торте или каква ће бити декорација,… али сам схватила да она брине на друге начине и најбитније јој је да сам ја срећна и вољена!

Моја мама је права лавица и тако ситну и мршаву могу да је замислим како улази у кордон напријатеља за своју породицу и прво виче и решава, а ако треба голим рукама би кидала шта год да треба, њу апсолутно не занима ко ће шта о њој мислити или рећи - она увек тражи правду пре свега за своје ближње, а тек онда за себе.

Мамице много те волим и срећан ти твој роðендан! Свирај чешће клавир јер га свираш најлепше на свету, желим ти да опет почнеш да сликаш и почни да певаш поново после неколико деценија јер и то дивно чиниш, наравно исто ти тако желим много добрих сецонд ханд улова, пуно морских дана, пословних путовања и безбрижност! Волимо те сви ! Да си нам срећна - написала је глумица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas