Oglas
· · Komentari: 0

"UŠLA BI U KORDON NEPRIJATELJA ZA SVOJU PORODICU": Miona Marković se obratila majci emotivnim rečima (FOTO)

Glumica Miona Marković je odlučila da pokaže majci koliko joj znači

1721813082_miona-markovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ M.S.
Oglas

Mlada glumica Miona Marković ceo život okružena je umetnicima. Deda joj je Jovan Marković (scenarista "Žikine dinastije"), otac Predrag Marković (istoričar), a tetka i teča čuveni scenarističko- rediteljski tandem Milena Marković i Oleg Novković.

Miona je posebno vezana za majku Saru, koja je poslom samo vezana za kulturu.

- Moja mama je zaposlena u Biblioteci grada Beograda, tako da sam odmalena vezana za biblioteku. Ona je sada šef marketing službe - otkrila je nedavno glumica za Kurir.

Ona je na svom Instagramu juče objavila fotografije sa svog venčanja s majkom i prelepu rođendansku čestitku, koju vam prenosimo u celosti.

- Mojoj mami je danas rođendan i zapravo sve ove slike što gledate sad uopšte nisu slika i prilika našeg odnosa, sem poslednje - trenutak kad me je ugledala u venčanici Ostale slike su nastale nameštanjem u klasičnim pozama mlade i njene mame i naravno da su pogledi iskreni ali evo ovako.

Moja mama ne zna da mi namesti veo, to je radila frizerka, nikada u životu mi nije vezala kikicu, to je izgleda nasledno ni meni ništa s rukama tog tipa ne ide- jedva da umem da vežem rep.

Ali zato je moja mama pola sata pre ovoga rešava situaciju što je porodičnom popu koji treba da nas venča crko akumulator na sred autoputa negde bliže Nišu nego Pirotu, pa nam je crkveno venčanje kasnilo nekih sat vremena dok je Davidov ujak organizovao šlep službu iz Niša i pokupio popa i njegovu ženu da bi ih doveo u manastir.

Moja mama je tog dana prvi put imala profesionalnu šminku, ona je jedna prelepa žena koja i dalje nije naučila, posle 57 godina kako se stavlja rumenilo (uvek pretera) i maskara (uvek joj se preslika) - to je jedino što koristi od šminke.

Neko vreme me je nerviralo to što nju ne zanima mnogo koji će biti ukus svadbene torte ili kakva će biti dekoracija,… ali sam shvatila da ona brine na druge načine i najbitnije joj je da sam ja srećna i voljena!

Moja mama je prava lavica i tako sitnu i mršavu mogu da je zamislim kako ulazi u kordon naprijatelja za svoju porodicu i prvo viče i rešava, a ako treba golim rukama bi kidala šta god da treba, nju apsolutno ne zanima ko će šta o njoj misliti ili reći - ona uvek traži pravdu pre svega za svoje bližnje, a tek onda za sebe.

Mamice mnogo te volim i srećan ti tvoj roðendan! Sviraj češće klavir jer ga sviraš najlepše na svetu, želim ti da opet počneš da slikaš i počni da pevaš ponovo posle nekoliko decenija jer i to divno činiš, naravno isto ti tako želim mnogo dobrih second hand ulova, puno morskih dana, poslovnih putovanja i bezbrižnost! Volimo te svi ! Da si nam srećna - napisala je glumica.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas