"Неки то воле вруће", филм са Мерлин Монро неки су могли да гледају безброј пута. Неки због сценарија Били Вајдлера, неки због Џек Лемона и Тонија Куртиса, али већина због неодољиве Мерлин Монро.
Жена која је ломила срца широм света, а дијаманти јој беху најбољи пријатељи, у исхрани није била гламурозна. Напротив, портал "Ол Реципс" тврди да је Мерлин била другачија од других жена и због онога што је уносила у организам.
Чувени доручак од два састојка Мерлин Монро према часопису "Pageant" из септембра 1952 изгледао је овако:
- Пре него што се истуширам, почињем да загревам шољу млека на рингли коју држим у хотелској соби" - причала је она - кад је млеко вруће, разбијем два сирова јајета у њега умутим их виљушком и пијем док се облачим.
С обзиром на то да је глумица живела у хотелима током значајног дела своје каријере, конзистентан доручак који се могао брзо скувати на рингли био је идеалан - сложили су се и нутриционисти.
После доручка од јаја и млека који је завршавала уз "мултивитаминске пилуле" била је спремна за свет Холивуда.
- Почетком 60-тих живела сам на "дијети са мало угљених хидрата" а то је било много пре него што сам постала звезда- открила је она.
Омиљена ужина Мерилин Монро "од које се никада није уморила" била је сирова шаргарепа, коју је јела свако вече уз печено месо - или јагњеће котлете, бифтек или џигерицу, у зависности од дана.
- Мора да сам некада била зец - шалила се она. -Никад ми не досади сирова шаргарепа.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ