Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УБИЛО ЈЕ ОНО ЧЕГА СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШИЛА: Помисао на трагичан крај глумице Ене Беговић леди крв у жилама

Ена Беговић, глумица невероватне лепоте, харизме и талента изгубила је живот на заиста језив начин

1728206800_9c8bd03708230457b019c6959b4c51513d6dd6af.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

15. августа 2000. године Ена Беговић изгубила је живот у саобраћајној несрећи код Брача. Имала је само 40 година.

Била је глумица коју је волела цела бивша Југославија, а више од свега бојала се вожње аутомобилом и авионом. Касније су Енини пријатељи говорили да је то значило да је предосећала своју смрт.

Толико се плашила вожње да је тим поводом потражила и стручну помоћ, а након несреће у којој је један мотоциклиста изгубио живот, а њен пријатељ задобио тешке повреде,  фобија се додатно погоршала. Поменуту несрећу изазвала је она сама,и била је осуђена на три године условне слободе.

У том периоду подршка и ослонац јој је био инжењер електротехнике Јосип Радељак. Постао је њена највећа и животна љубав. Управо он је ккобног дана Ениног страдања 2000. године био за воланом аутомобила у којем ће глумица изгубити живот.

Ена и Јосип  су се забављали неколико година, а када је Ена остала трудна, венчали су се. Добили су ћерку Лану. а Ена је у мајчинству уживала само месец и по дана.

Тог злокобног 15. августа Ена је са Јосипом, његовим сином Леом, својом мајком Терезом и маленом Ланом кренула у госте код пријатеља. Нико није слутио да је то било њено задње путовање.

У месту Сплитска,  Радељак je  након што је закачио камен и разбио магленку одлучио оцу да препусти вожњу. Зауставили су се на узбрдици и обојица су изашла из аутомобила који је почео неконтролисано да клизи уназад, па су из аутомобила покушале да изађу Ена и Тереза с Ланом. Ауто се стропоштао у провалију.

Тереза (65) задобила је вишеструке повреде, а малена Лана завршила је у болници. Јосип Радељак и његов син Лео нису били повређени. Ени није било спаса. Повреде су биле претешке и убрзо је преминула.

Читава бивша Југославија занемела је када је тужна вест о одласку једне од највећих глумица са ових простора заувек отишла.

- Била је предивна сестра, на тренутке и пребрижна попут мајке. Имале смо сличан став према животу и уметности. Имала је X фактор и била јединствена, истинска дива. Онако плавокоса деловала је романтично и нежно, али поседовала је велику унутрашњу снагу - рекла је својевремено њена сестра Миа.

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas