Oglas
· · Komentari: 0

UBILO JE ONO ČEGA SE NAJVIŠE PLAŠILA: Pomisao na tragičan kraj glumice Ene Begović ledi krv u žilama

Ena Begović, glumica neverovatne lepote, harizme i talenta izgubila je život na zaista jeziv način

1728206800_9c8bd03708230457b019c6959b4c51513d6dd6af.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

15. avgusta 2000. godine Ena Begović izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kod Brača. Imala je samo 40 godina.

Bila je glumica koju je volela cela bivša Jugoslavija, a više od svega bojala se vožnje automobilom i avionom. Kasnije su Enini prijatelji govorili da je to značilo da je predosećala svoju smrt.

Toliko se plašila vožnje da je tim povodom potražila i stručnu pomoć, a nakon nesreće u kojoj je jedan motociklista izgubio život, a njen prijatelj zadobio teške povrede,  fobija se dodatno pogoršala. Pomenutu nesreću izazvala je ona sama,i bila je osuđena na tri godine uslovne slobode.

U tom periodu podrška i oslonac joj je bio inženjer elektrotehnike Josip Radeljak. Postao je njena najveća i životna ljubav. Upravo on je kkobnog dana Eninog stradanja 2000. godine bio za volanom automobila u kojem će glumica izgubiti život.

Ena i Josip  su se zabavljali nekoliko godina, a kada je Ena ostala trudna, venčali su se. Dobili su ćerku Lanu. a Ena je u majčinstvu uživala samo mesec i po dana.

Tog zlokobnog 15. avgusta Ena je sa Josipom, njegovim sinom Leom, svojom majkom Terezom i malenom Lanom krenula u goste kod prijatelja. Niko nije slutio da je to bilo njeno zadnje putovanje.

U mestu Splitska,  Radeljak je  nakon što je zakačio kamen i razbio maglenku odlučio ocu da prepusti vožnju. Zaustavili su se na uzbrdici i obojica su izašla iz automobila koji je počeo nekontrolisano da klizi unazad, pa su iz automobila pokušale da izađu Ena i Tereza s Lanom. Auto se stropoštao u provaliju.

Tereza (65) zadobila je višestruke povrede, a malena Lana završila je u bolnici. Josip Radeljak i njegov sin Leo nisu bili povređeni. Eni nije bilo spasa. Povrede su bile preteške i ubrzo je preminula.

Čitava bivša Jugoslavija zanemela je kada je tužna vest o odlasku jedne od najvećih glumica sa ovih prostora zauvek otišla.

- Bila je predivna sestra, na trenutke i prebrižna poput majke. Imale smo sličan stav prema životu i umetnosti. Imala je X faktor i bila jedinstvena, istinska diva. Onako plavokosa delovala je romantično i nežno, ali posedovala je veliku unutrašnju snagu - rekla je svojevremeno njena sestra Mia.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas