Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УБИЈАО МИ ЈЕ САМОПОУЗДАЊЕ": Рада Манојловић је због једног партнера морала да иде код психијатра

Свашта је преживела са бившим сарадником.

1728203252_1712232267_gorki_list_07112023_0257--1-.jfif
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Рада Манојловић проговорила је о бившем менаџеру са којим је сарађивала и открила да није финансијски минус била једина ствар због које је одлучила да са њим прекине сарадњу дугу 16 година.

Рада је открила и да су њој блиске особе такође остале затечене када су сазнале шта се дешавало по питању њених финансија.

- Да сам била паметна било би ту и зграда и свега. Људи са којима сам баш блиска, моја сестра, човек који ме вози последње три године, клавијатуриста, и још неколико најближих, сви су ми рекли: „Неко би се убио на твом месту“. Не знам како то да објасним. Помислим и кажем себи: „Ти си Рада Манојловић, тебе људи воле, где се ти налазиш“. Ту сам схватила колико та вера у Бога и анђеле чуваре, та Божија рука је мене подигла, наравно заједно са мојом сестром. Људи мисле да је све супер и да је све сјај јер те тако знају, и онда сам се само сломила. Само сам пала, а кад сам пала онда сам буквално и легла – испричала је Рада.

"Убедио ме је да нико не жели да ме гледа"

Рада је истакла да ју је бивши пословни сарадник убедио у то да је више нико не зове на наступе.

- Убедила сам себе у тај мрак јер је мене бивши пословни сарадник убедио да мене више нико не зове за наступе, да више нико не жели да ме гледа, да немам хит јако дуго. И то ми није говорио један дан, то је трајало годинама. Једноставно, убијано ми је самопоуздање – рекла је Рада у емисији "Звезде Гранда Специјал".

Певачица је признала и да је у тим тренуцима била принуђена да потражи медицинску помоћ.

- Сестра ми је препоручила једног врхунског психијатра, који је био начелник на ВМА. Он је мене само питао како спавам, када се будим и дао ми један лекић који сам попила и ја више нисам ишла код њега. Није било потребе. Ја сам за 5 дана била друга особа. Тада сам рекла: „Боже, само ми дај здраво грло, све ћу створити“ – признала је певачица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas