Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРУДНА ЈОВАНА СТОЈИЉКОВИЋ: Глумица чека ПРВО ДЕТЕ са колегом

Јована Стојиљковић и Горан Богдан пресрећни су због принове.

1721202151_DEFDFDF.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарна глумица Јована Стојиљковић је у другом стању! Она чека прво дете са својим партнером, глумцем Гораном Богданом са којим је у вишегодишњој вези.

Њи двоје су се појавили заједно на једном догађају у Хрватској, па је било јасно да пар чека прво дете, те да је глумица у поодмаклој трудноћи.

Да у њихов дом стиже принова пар је вешто скривао од јавности. 

Веза 43-годишњег хрватског глумца и 11 година млађе српске глумица, која је публици најпознатија по улози у филмовима "Јужни ветар" и "Вера", у једном тренутку је прекинура, али су Јована и Горан схватили да не могу једно без другог, те су обновили везу крајем 2021. године, само неколико месеци након раскида.

Вези су тада наводно пресудиле пословне обавезе, због којих се нису баш виђали, али на крају су се ипак поновно спојили. Њихова љубав родила се 2019. године, а јавност је за романсу сазнала кад се Богдан појавио с великим букетом цвећа након премијере представе у Народном позоришту у Београду, у којој је Јована имала главну улогу. Након тога смо их могли заједно видети на разним догађањима, али о свом приватном животу никада нису желели много да говоре.

Последњи пут заједно су виђени на 52. Фесту у Београду на премијери филма "За данас толико" у ком игра Горан Богдан. 

Глумца је у стопу пратила његова 11 година млађа изабраница, а Горан и Јована су били видно расположени и насмејани. Све време су се држали за руке и, што за њих двоје није уобичајено, јасно показивали колико се воле.

Подсетимо, Горан и Јована су се упозналина снимању серије "Сенке над Балканом".

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas