Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТРАЖИМО ПРИВАТНОСТ": Огласила се породица Лијама Пејна

"Тражимо приватност и простор у овом ужасном времену"

1729250327_1729156746_Foto-Profimedia-Lijam1-671244174040a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сломљена породица Лијама Пејна огласила се након што је некадашња звезда бенда "Оне Дирецтион" трагично скончао. 

"Срце нам је сломљено. Лијам ц́е заувек живети у нашим срцима и памтиц́емо га по његовој љубазној, духовитости и храброј души. Ми као породица подржавамо једни друге најбоље што можемо и тражимо приватност и простор у овом ужасном времену," написали су чланови породице у саопштењу, а преноси Тхе Сун.

Подсетимо, бивши члан групе "Оне Дирецтион" Лијам Пејн пронађен је мртав испред свог хотела у Буенос Ајресу касно синоћ, како се наводи, момак је пао са терасе.

Пејн (31) је преминуо након пада са трец́ег спрата хотела, наводи се у саопштењу полиције Буенос Ајреса. Како су фанови почели да се окупљају испред хотела, дижуц́и бдење популарном музичару, околности његове смрти и даље су биле нејасне.

Особље хотела затражило је хитну полицијску помоц́ непосредно пре него што је Пејн пао:

"Имамо госта који је претерао са употребом дроге и алкохола. Разбија ствари, уништио је целу собу," рекао је менаџер хотела.

Менаџер је рекао да им треба "некога да нам хитно пошаљу" јер особље није знало "да ли је живот госта угрожен". Такође, менаџер је истакао да особље хотела није могло да уђе у собу у којој је гост боравио претходна два дана.

Пабло Поличикио, директор комуникација Министарства безбедности Буенос Ајреса, рекао је у изјави за Асошијетед прес да је Пејн "скочио са балкона своје собе“. Полиција је одмах пожурила у хотел као одговор на хитан позив упозоравајуц́и на "агресивног човека који би могао да буде под утицајем дроге или алкохола."

Фотографије Пејнове хотелске собе, које је објавила полиција Буенос Ајреса, приказују разбијени телевизор. Власти сада истражују околности његове смрти и спроводе аутопсију.

Са хордама посматрача и новинара окупљених на улици испред хотела, ватрогасни комби паркиран је што је могуц́е ближе излазним вратима, наизглед да би спречио друге да посматрају сцену док су реаговали.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas