Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕШКЕ ВЕСТИ У ДОМУ КАРДАШИЈАНОВИХ: Крис Џенер открили тумор на јајницима (ВИДЕО)

Крис Џенер кроз сузе поделила вести са децом

1720788150_1719738060_Foto-Profimedia-Kris-Dzener.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након што су лекари открили да има тумор на јајнику, Крис Џенер (68) подвргнута је хирушкој процедури уклањања материце - хистеректомији. Мајка славних милијардерки је у најновијем трејлеру за предстојећу сезону породичног ријалити шоу програма, кроз сузе поделила вести са својом децом.

- Пронашли су ми цисту и мали тумор - рекла је Крис, након чега је Кајли Џенер бризнула у плач.

Крис је открила да су јој лекари саветовали уклањање јајника и материце.

"Ићи ћу на хистеректомију. Почело је само као уклањање јајника, а онда сам данас добила телефонски позив. Нашли су нешто, ми смо ту да то поправимо. Веома сам емотивна због тога, јер кад си млад, почнеш да причаш о томе да желиш породицу. То је било све о чему смо причали буквално 40, 50 година. Дакле, ево сад опет причамо о томе и то је друга страна процеса," рекла је Крис, док су Ким и Клои покушале да развеселе своју маму тако што су јој приредиле забаву уочи њене операције.

Симптоми тумора на јајнику

Тумор јајника је болест која се најчешће развија код жена које су прошле кроз менопаузу (обично код старијих од 50 година). Јајници су пар малих органа у женском репродуктивном систему који садрже и ослобађају јаје једном месечно (овулација). Занимљиво је да различите врсте рака јајника утичу на различите делове јајника. Најчешћи тип је епителни тумор јајника, који погађа површне слојеве јајника.

 

@кардсзн Праyинг еверyтхинг гоес wелл | #крисјеннер #кyлиејеннер #кендалљеннер #кхлоекардасхиан #кимкардасхиан #коуртнеyкардасхиан #фyп #форyоупагедоеснтwорк #фyу #фyуп #тхекардасхианс ♬ сом оригинал - ГХОСТ

Међутим, тумор јајника може да утиче на жене свих узраста. Његови симптоми могу да буду слични симптомима других болести, тако да често може да буде тешко да се препознају. Лекари верују да треба обратити пажњу на ране симптоме као што су упорна надутост, бол у карлици и доњем делу стомака, као и отежано једење. Уколико се примете овакви симптоми, препоручује се консултација са лекаром који може даље да усмери пацијента.

Обично је већа вероватноћа да ће пацијенти искусити симптоме када се болест проширила изван јајника, обично на лимфне чворове изван абдомена, кожу, јетру, слезину, течност око плућа, црева или мозга. У овој каснијој фази, тумор јајника може да буде тежи за лечење, али је и даље могуће. Само у раном стадијуму рака јајника, када је болест ограничена на јајник, већа је вероватноћа да ће лечење бити успешно.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas