Oglas
· · Komentari: 0

TEŠKE VESTI U DOMU KARDAŠIJANOVIH: Kris Džener otkrili tumor na jajnicima (VIDEO)

Kris Džener kroz suze podelila vesti sa decom

1720788150_1719738060_Foto-Profimedia-Kris-Dzener.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon što su lekari otkrili da ima tumor na jajniku, Kris Džener (68) podvrgnuta je hiruškoj proceduri uklanjanja materice - histerektomiji. Majka slavnih milijarderki je u najnovijem trejleru za predstojeću sezonu porodičnog rijaliti šou programa, kroz suze podelila vesti sa svojom decom.

- Pronašli su mi cistu i mali tumor - rekla je Kris, nakon čega je Kajli Džener briznula u plač.

Kris je otkrila da su joj lekari savetovali uklanjanje jajnika i materice.

"Ići ću na histerektomiju. Počelo je samo kao uklanjanje jajnika, a onda sam danas dobila telefonski poziv. Našli su nešto, mi smo tu da to popravimo. Veoma sam emotivna zbog toga, jer kad si mlad, počneš da pričaš o tome da želiš porodicu. To je bilo sve o čemu smo pričali bukvalno 40, 50 godina. Dakle, evo sad opet pričamo o tome i to je druga strana procesa," rekla je Kris, dok su Kim i Kloi pokušale da razvesele svoju mamu tako što su joj priredile zabavu uoči njene operacije.

Simptomi tumora na jajniku

Tumor jajnika je bolest koja se najčešće razvija kod žena koje su prošle kroz menopauzu (obično kod starijih od 50 godina). Jajnici su par malih organa u ženskom reproduktivnom sistemu koji sadrže i oslobađaju jaje jednom mesečno (ovulacija). Zanimljivo je da različite vrste raka jajnika utiču na različite delove jajnika. Najčešći tip je epitelni tumor jajnika, koji pogađa površne slojeve jajnika.

 

@kardszn Praying everything goes well | #krisjenner #kyliejenner #kendalljenner #khloekardashian #kimkardashian #kourtneykardashian #fyp #foryoupagedoesntwork #fyu #fyup #thekardashians ♬ som original - GHOST

Međutim, tumor jajnika može da utiče na žene svih uzrasta. NJegovi simptomi mogu da budu slični simptomima drugih bolesti, tako da često može da bude teško da se prepoznaju. Lekari veruju da treba obratiti pažnju na rane simptome kao što su uporna nadutost, bol u karlici i donjem delu stomaka, kao i otežano jedenje. Ukoliko se primete ovakvi simptomi, preporučuje se konsultacija sa lekarom koji može dalje da usmeri pacijenta.

Obično je veća verovatnoća da će pacijenti iskusiti simptome kada se bolest proširila izvan jajnika, obično na limfne čvorove izvan abdomena, kožu, jetru, slezinu, tečnost oko pluća, creva ili mozga. U ovoj kasnijoj fazi, tumor jajnika može da bude teži za lečenje, ali je i dalje moguće. Samo u ranom stadijumu raka jajnika, kada je bolest ograničena na jajnik, veća je verovatnoća da će lečenje biti uspešno.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas