Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви трикови Нине Сеничар за савршену кожу и линију: "Не седим по салонима и не гладујем"

Једна од најлепших Српкиња открива рутину које се придржава годинама уназад

1658408010_nina_senicar_10052022_0038.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Нина Сеничар са разлогом важи за једну од најлепших дама на овим просторима, а у новембру ће прославити 37 рођендан. Многи мисле да ова лепа манекенка, глумица и водитељка не излази из салона, али истина је потпуно другачија.

"Искрено, ретко идем на третмане. Немам живаца да седим по салонима, мада би вероватно требало да почнем да се распитујем шта је најефикасније. Волим добру масажу, јаку, спортску", открила је за "Сторy".

Заправо, она највише воли да се негује код куће, а истиче да преферира природне маске и пилинге:

"Никада не идем на спавање пре него што детаљно очистим и хидрирам лице и неколико пута недељно користим природне пилинге и маске", рекла је лепа манекенка за магазин "Лена".

Прочитајте још: НИНА СЕНИЧАР поносна СРПКИЊА: Није заборавила одакле долази, испоштовала традицију на венчању

Изузетно води рачуна о заштити коже од сунчевог зрачења:

 "Откад живим у Лос Анђелесу, од сунца свакодневно `бежим`. Немам осетљиву кожу, али ни сунце није оно што је некада било, па зато морамо много више да пазимо. Већ неко време, поред уобичајених крема с високим заштитним фактором, користим коректор у стику са фактором 30. Увек га имам у ташни, јер је врло практичан и ефикасан", изјавила је једном приликом.

Прочитајте још: Богдан није преболео ЦЕЦУ: Испливао ДОКАЗ!

 

Што се тиче њене савршене фигуре и исхране које се придржава, открила је да не прескаче оброке, као ни да не гладује:

"Сваки дан почињем смутијем од поврћа, који има 13 састојака. Волим `праву` храну - рибу, јаја, поврће, воће... Добро једем три пута дневно и не прескачем оброке, па зато никада немам нападе глади нити потребу да нешто грицкам. Мада, искрено, откад сам прешла тридесету, примећујем да је много теже остати у топ-форми", рекла је својевремено.

Прочитајте још: ЂОКОВИЋ ужива на заслуженом одмору: Снимак тенисера са мора одушевио пратиоце (ВИДЕО)

Међутим, Нина је открила да редовно вежба, тачније сваки дан, те да витку линију дугује редовној физичкој активности:

"Сваког дана, без обзира на то где се налазим. Тренирам чак и кад сам на одмору. Једноставно, то је мој начин живота, нешто што ми даје елан и енергију", изјавила је Нина, те се лако може закључити колико је дисциплинована.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas