Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАВЉЕ У ДОМУ ПОЗНАТОГ ГЛУМАЧКОГ ПАРА: Данас је посебан дан за Бојана Димитријевића и Јелену Ступљанин (ФОТО)

Глумачки пар је одлучио да данашњи дан проведе у друшву најближих

1719834544_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Bojan-Dimitrijevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Глумачки пар, Јелена Ступљанин и Бојан Димитријевић у фокусу јавности нашли су се због своје љубавне приче, али и Јеленине потресне исповести о борби за мајчинство.

- У једном тренутку схватила сам да је моја потреба да са супругом Бојаном будем у доброј вези, здравом односу у нашој породици, јача од тога што се на тежак начин борим са тиме да не могу да затрудним - истакла је Јелена.

- Разговарали смо доста о томе. Схватила сам да је мени битније да имам квалитетан однос са мојим мужем, од свега осталог. То ми је довољно - закључила је глумица.

Од тренутка када су Јелена Ступљанин и Бојан Димитријевић одлучили да своје емоције преусмере само једно на друго, њих двоје блистају.

Сада имају и јако леп повод за славље. Наиме, Јелена је прославила 46. рођендан, а прославу су уприличили у природи у друштву најближих пријатеља, а међу првима јој је честитала колегиница Тамара Драгичевић која са њом ужива у овом дану.

 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тамарадрагицевиц

Лепа глумица са лица није скидала широки осмех, чиме је још једном потврдила да ужива у животу који јој је дарован.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas