Oglas
· · Komentari: 0

SLAVLJE U DOMU POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Danas je poseban dan za Bojana Dimitrijevića i Jelenu Stupljanin (FOTO)

Glumački par je odlučio da današnji dan provede u drušvu najbližih

1719834544_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Bojan-Dimitrijevic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Glumački par, Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević u fokusu javnosti našli su se zbog svoje ljubavne priče, ali i Jelenine potresne ispovesti o borbi za majčinstvo.

- U jednom trenutku shvatila sam da je moja potreba da sa suprugom Bojanom budem u dobroj vezi, zdravom odnosu u našoj porodici, jača od toga što se na težak način borim sa time da ne mogu da zatrudnim - istakla je Jelena.

- Razgovarali smo dosta o tome. Shvatila sam da je meni bitnije da imam kvalitetan odnos sa mojim mužem, od svega ostalog. To mi je dovoljno - zaključila je glumica.

Od trenutka kada su Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević odlučili da svoje emocije preusmere samo jedno na drugo, njih dvoje blistaju.

Sada imaju i jako lep povod za slavlje. Naime, Jelena je proslavila 46. rođendan, a proslavu su upriličili u prirodi u društvu najbližih prijatelja, a među prvima joj je čestitala koleginica Tamara Dragičević koja sa njom uživa u ovom danu.

 

Foto: Printscreen/ Instagram - tamaradragicevic

Lepa glumica sa lica nije skidala široki osmeh, čime je još jednom potvrdila da uživa u životu koji joj je darovan.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas