Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Селин Дион са сином на црвеном тепиху: Певачица о борби са болешћу - "Годинама сам затварала очи" (ФОТО)

Селин Дион се појавила се на црвеном тепиху у друштву сина Ренеа Чарлса.

1718784150_profimedia-0882539192.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Повод за певачицин излазак у јавност је њујоршка премијера њеног документарног филма, "Ја сам: Селин Дион".

Певачица је изгледала добро уз подршку сина који јој, поред остале деце, пружа максималну подршку, а не може да се не примети колико личи на мајку.

Фото: профимедиа

Певачици је у августу 2022. дијагностикован синдром укочености, који је редак аутоимуни и неуролошки поремец́ај. Он изазива грчеве мишиц́а и осетљивост у телу, а примарни симптом су болни и укочени мишиц́и. Она се након дијагнозе потпуно повукла из јавности и отказала наступе, али је у последње време, на одушевљење њене публике, смогла снаге, па је све чешће виђамо у јавним појављивањима.

Она је недавно говорила о здравственом стању за француски Вог:

У интервјуу је признала је да су симптоми болести почели доста раније, још 2008. године када је током тунеје приметила да јој глас дрхти код високих тонова, али је све игнорисала

- Можда ће ово звучати чудно, али ја сам била срећна када су ми напокон рекли о чему се ради. Напокон сам могла да почнем да живим с овом болешћу и нисам више морала да патим и живим у незнању. Надам се да ово неће уплашити људе, већ да ће их уместо тога упозорити. Требало ми је 17 година да схватим што ми се догађа. Преклињем вас, немојте да чекате толико дуго - рекла је Селин и додала:

- Годинама сам затварала очи пред тим. Скривала сам то од својих пријатеља, породице, деце... Издржала сам колико сам могла, али морала сам да се побринем за своје здравље.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas