Oglas
· · Komentari: 0

Selin Dion sa sinom na crvenom tepihu: Pevačica o borbi sa bolešću - "Godinama sam zatvarala oči" (FOTO)

Selin Dion se pojavila se na crvenom tepihu u društvu sina Renea Čarlsa.

1718784150_profimedia-0882539192.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Povod za pevačicin izlazak u javnost je njujorška premijera njenog dokumentarnog filma, "Ja sam: Selin Dion".

Pevačica je izgledala dobro uz podršku sina koji joj, pored ostale dece, pruža maksimalnu podršku, a ne može da se ne primeti koliko liči na majku.

Foto: profimedia

Pevačici je u avgustu 2022. dijagnostikovan sindrom ukočenosti, koji je redak autoimuni i neurološki poremećaj. On izaziva grčeve mišića i osetljivost u telu, a primarni simptom su bolni i ukočeni mišići. Ona se nakon dijagnoze potpuno povukla iz javnosti i otkazala nastupe, ali je u poslednje vreme, na oduševljenje njene publike, smogla snage, pa je sve češće viđamo u javnim pojavljivanjima.

Ona je nedavno govorila o zdravstvenom stanju za francuski Vog:

U intervjuu je priznala je da su simptomi bolesti počeli dosta ranije, još 2008. godine kada je tokom tuneje primetila da joj glas drhti kod visokih tonova, ali je sve ignorisala

- Možda će ovo zvučati čudno, ali ja sam bila srećna kada su mi napokon rekli o čemu se radi. Napokon sam mogla da počnem da živim s ovom bolešću i nisam više morala da patim i živim u neznanju. Nadam se da ovo neće uplašiti ljude, već da će ih umesto toga upozoriti. Trebalo mi je 17 godina da shvatim što mi se događa. Preklinjem vas, nemojte da čekate toliko dugo - rekla je Selin i dodala:

- Godinama sam zatvarala oči pred tim. Skrivala sam to od svojih prijatelja, porodice, dece... Izdržala sam koliko sam mogla, ali morala sam da se pobrinem za svoje zdravlje.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas