Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕЛЕНА ГОМЕЗ ЗАБЛИСТАЛА НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ: Била је на мети критика због вишка килограма, али је сада довела линију до савршенства

орисници Инстаграм су је једно време критиковали да се угојила, те да је "дебела" и да је "пропала", а она је за то време водила битку са опаком болешћу.

1729751262_462535795_972094838011974_2214342816226056813_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувена лепотица већ неко време кубури са вишком килограма. Корисници Инстаграм су је једно време критиковали да се угојила, те да је "дебела" и да је "пропала", а она је за то време водила битку са опаком болешћу.

Селена Гомез појавила се на премијери филма "Емилиа Перез" у Лос Анђелесу, а за ту прилику је одабрала чисту елеганцију.

Како се може приметити са фотографија од те вечери, поп певачица је за свечану прилику носила црну тоалету специфичног дезена.

Фото: Профимедиа

Наиме, ову креацију краси асиметричан крој у пределу деколтеа, али и отворена рамена. Такође, хаљина има и дуге рукаве направљене од црне коже.Селенина хаљина носи потпис чувеног дизајнера Елиа Саба, а певачици стоји савршено. Истиче њене облине, али и знатно мршавију фигуру.

Како је једном "Дејли мејл писао", чувена лепотица већ неко време кубури са вишком килограма. Корисници Инстаграм су је једно време критиковали да се угојила, те да је "дебела" и да је "пропала", а она је за то време водила битку са опаком болешћу.

Селена, наиме, болује од тзв. лупуса, а лек који прима, као би држала болест под контролом, доводи до повећања телесне масе, самим тим и до гојења. Ипак, како даље наводи овај таблид, она је нашла начин да се бори са овим вишком килограма и то уз помоћ "оземпик дијете".

Иако певачица није коментарисала ове наводе јавности, нагли губитак килограма све говори. Да ствар буде уверљивија, "Дејли мејл" је упоредио њене фотке из 2023. и 2024. године, а разлика у величини и облику тела је, и те како, приметна.

(Супержена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas