Oglas
· · Komentari: 0

SELENA GOMEZ ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Bila je na meti kritika zbog viška kilograma, ali je sada dovela liniju do savršenstva

orisnici Instagram su je jedno vreme kritikovali da se ugojila, te da je "debela" i da je "propala", a ona je za to vreme vodila bitku sa opakom bolešću.

1729751262_462535795_972094838011974_2214342816226056813_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuvena lepotica već neko vreme kuburi sa viškom kilograma. Korisnici Instagram su je jedno vreme kritikovali da se ugojila, te da je "debela" i da je "propala", a ona je za to vreme vodila bitku sa opakom bolešću.

Selena Gomez pojavila se na premijeri filma "Emilia Perez" u Los Anđelesu, a za tu priliku je odabrala čistu eleganciju.

Kako se može primetiti sa fotografija od te večeri, pop pevačica je za svečanu priliku nosila crnu toaletu specifičnog dezena.

Foto: Profimedia

Naime, ovu kreaciju krasi asimetričan kroj u predelu dekoltea, ali i otvorena ramena. Takođe, haljina ima i duge rukave napravljene od crne kože.Selenina haljina nosi potpis čuvenog dizajnera Elia Saba, a pevačici stoji savršeno. Ističe njene obline, ali i znatno mršaviju figuru.

Kako je jednom "Dejli mejl pisao", čuvena lepotica već neko vreme kuburi sa viškom kilograma. Korisnici Instagram su je jedno vreme kritikovali da se ugojila, te da je "debela" i da je "propala", a ona je za to vreme vodila bitku sa opakom bolešću.

Selena, naime, boluje od tzv. lupusa, a lek koji prima, kao bi držala bolest pod kontrolom, dovodi do povećanja telesne mase, samim tim i do gojenja. Ipak, kako dalje navodi ovaj tablid, ona je našla način da se bori sa ovim viškom kilograma i to uz pomoć "ozempik dijete".

Iako pevačica nije komentarisala ove navode javnosti, nagli gubitak kilograma sve govori. Da stvar bude uverljivija, "Dejli mejl" je uporedio njene fotke iz 2023. i 2024. godine, a razlika u veličini i obliku tela je, i te kako, primetna.

(Superžena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas