Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шејла Зонић о тешком путу ка успеху: "Кренули су панични напади и анкциозност"

Шејла Зонић је побведница 17. сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда", а ментор јој је била Светлана Цеца Ражнатовић

1718099005_finale_zvezda_granda_08062024_0199.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Шејла је открила да са супругом, који јој је највећа подршка живи у поткровљу, а током њеног живота било је момената када није имала новца да плати кирију.

– Било је разноразних коментара када сам одлучила да се бавим музиком. Мој отац је тада када сам ја кренула у интернат добио срчани удар, морао је и да затвори фирму, али није одустајао од тога да ја идем у школу и ако су му сви говорили да ме испише. Моји су одувек желели као и ја да упишем музичку школу. Тај одлазак тамо ми је пао тешко јер сам остала без тих пријатеља из детињства.

Шејла је касније радила у џез клубу, а након џеза кренула је да ради по концертнима дворанама.

– Тада након што сам држала те часове певања све је прешло на онлине наставу и мени су се и ти ангажмани смањили. Ја приводим магистрарски рад крају, а немам пара да то платим. Ту су ми сестре прискочиле у помоћ. Једна ми је платила кирију три месеца а друга ми је платила све што је требало за тај факултет. Мени је то био пораз, јер ја сам неко ко је навико да све што жели сам да исфинансира. Тада су кренули панични напади и анкциозност. Осећала сам се као да немам никога. Овамо једем пиринач и кечап, тада сам заволела тај кечап који прије нисам волела (смех), јер нисам могла да тражим од својих јер је отац био болестан, а и сама сам хтела и факултет и да живим ван свог родног места.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas