Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БРАВО ЗА МЕНЕ": Шејла Зонић охрабрује себе пред финале такмичења "Звезде Гранда"

Финалисткиња овогодишње сезоне такмичења "Звезде Гранда" примењује следећу тактику када се нађе у неизвесним животним ситуацијама

1717580182_Foto-Printscreen-YouTube-Zvede-Granda.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Зведе Гранда
Oglas

Финалисткиња „Звезда Гранда“ Шејла Зонић одушевила је жири и публика наступом у полуфиналној ноћи, али мало ко зна да јој иза сцене није било ни мало лако.

У разговору за домаће медије открила је детаље из полуфинала, али и открила на који начин се борила са тремом.

- Најтежи наступ до сад, дефинтивно. То само изгледа тако да с лакоћом певам, биле су ту и менталне припреме и физичке, у смислу вежбања песме сто пута јер сам искрено изабрала и тешке песме - истакла је са осмехом.

Шејла је открила и како је разбијала страх пред излазак на сцену свих ових месеци.

- Биће све океј и ако не будеш у финалу, није фрка, већ си постигла довољно“, тако сам се охрабривала, имам тај свој унутрашњи глас који ме бодри. Не знам како да објасним то, буквално сам охрабривала себе! То примењујем од када знам за себе и када је добро, и када је лоше. Када је нешто неизвесно, увек слушам тај унутрашњи глас – испричала је Шејла.

Често истиче да јој је највећа подршка супруг, а овог пута је чак дошао болестан како би је гледао.

- Супруг је мало болестан, има вирус. Мислила сам да ће остати у хотелу и да неће уопште доћи, али он је ту моја прва и највећа подршка – истакла је она, а затим додала шта очекује у финалу:

- За финале још увек не знам ништа, видећемо, све је неизвесно. Очекивала сам финале и када гледам моје наступе са почетка видим еволуцију и напредак у сваком смислу, што ме посебно радује. Не морам да се високо котирам у финалу, када видим да ме моја публика воли, ја сам пресрећна. Знате како, ја сам неко ко воли да учи, не сматрам да све знам иако сам завршила школе. И даље редовно идем на часове певања, баш пуно радим на себи. Све то даје разултат! И браво за мене!

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas