Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАЗВОДИ СЕ БРАТ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Пукао му је брак и са трећом женом, а ево шта је разлог

Чарлс Спренсер се разводи после 13 година брака

1717917286_profimedia-0864416643.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чарлс Спенсер, брат принцезе Дајане, разводи се од своје треће супруге Карен, са којом је био у браку од 2011. године. Изјавио је да је веома тужан због оваквог развоја догађаја. Зна се и разлог краха њихове брачне заједнице.

Брак Чарлса Спенсера и грофице од Спенсера пукао је усред напора које је уложио у писање својих тешких мемоара у којима се детаљно описује физичко и сексуално злостављање које је претрпео у интернату. Пар је у марту најавио да ће се развести.

"То је неизмерно тужно", рекао је Ерл Спенсер за МоС и додао: "Само желим да се посветим својој деци и унуцима, а Карен желим сву срећу у будућности".

Брак брата принцезе Дајане и Канађанке Карен Гордон, која се бави хуманитарним радом, почео је у јуну 2011. на имању Алтхорп, где је сахрањена принцеза Дајана. Упознали су се годину дана раније на састанку наслепо у ресторану у Лос Анђелесу.

"Карен и ја ценимо оно што други раде и бринемо о ономе што имамо. Нико од нас још није пронашао овакву срећу", рекао је он 2020. за Тхе Сундаy Тимес.

Карен није била у марту на промоцији његове књиге "А Верy Привате Сцхоол". Спенсер је рекао је за МоС да је пет година рада на његовим мемоарима дубоко утицало на њега и довело до тога да је крајем прошле године био подвргнут болничком лечењу због трауме.

Сматра се да је био посебно трауматизован открићем из свог школског дневника из 1976. у којем је помоћница учитељице, за коју тврди да га је сексуално злостављала, написала давно заборављену поруку.

Дневник је откривен на високој полици у соби у Алтхорпу која се реновирала након што је завршио главни део своје књиге. Написао је да га је узнемирило то откриће и описао је како је та жена једноставно написала Ја уз своју адресу и број телефона.

"Постоји нешто што ми се сад чини не само крајње неприкладним, већ и изразито интимним – и, наравно, лукаво анонимним". Његови мемоари такође су открили трауму због тога што је његова мајка оставила њега и Дајану када је имао три године и то како је на њега утицало то што су га одгајале дадиље.

Рекао је да је злостављање у детињству имало велики утицај на његов избор романтичних партнера у одраслом добу па је био подложан женама које нису биле у стању да га воле. "Мислим да сам волео атрактивне жене које нису биле баш заљубљене. Добро гледам себе и све око себе и мислим да ми је сада било много лакше да живим него раније".

Спенсер је у међувремену постао близак са археолошкињом Кет Џерман из Норвешке, која се растала од супруга.

Бивши супруг Карен Гордон је холивудски продуцент Марк Гордон, познат по раду на филмовима "Спасавање војника Рајана" и "Дан после сутра", ког је упознала радећи на рецепцији хотела у Торонту 1994. године.

Спенсер је у међувремену постао близак са археолошкињом Кет Џерман из Норвешке, која се растала од супруга.

Бивши супруг Карен Гордон је холивудски продуцент Марк Гордон, познат по раду на филмовима "Спасавање војника Рајана" и "Дан после сутра", ког је упознала радећи на рецепцији хотела у Торонту 1994. године.

(Даилy маил/ БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas