Oglas
· · Komentari: 0

RAZVODI SE BRAT PRINCEZE DAJANE: Pukao mu je brak i sa trećom ženom, a evo šta je razlog

Čarls Sprenser se razvodi posle 13 godina braka

1717917286_profimedia-0864416643.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čarls Spenser, brat princeze Dajane, razvodi se od svoje treće supruge Karen, sa kojom je bio u braku od 2011. godine. Izjavio je da je veoma tužan zbog ovakvog razvoja događaja. Zna se i razlog kraha njihove bračne zajednice.

Brak Čarlsa Spensera i grofice od Spensera pukao je usred napora koje je uložio u pisanje svojih teških memoara u kojima se detaljno opisuje fizičko i seksualno zlostavljanje koje je pretrpeo u internatu. Par je u martu najavio da će se razvesti.

"To je neizmerno tužno", rekao je Erl Spenser za MoS i dodao: "Samo želim da se posvetim svojoj deci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti".

Brak brata princeze Dajane i Kanađanke Karen Gordon, koja se bavi humanitarnim radom, počeo je u junu 2011. na imanju Althorp, gde je sahranjena princeza Dajana. Upoznali su se godinu dana ranije na sastanku naslepo u restoranu u Los Anđelesu.

"Karen i ja cenimo ono što drugi rade i brinemo o onome što imamo. Niko od nas još nije pronašao ovakvu sreću", rekao je on 2020. za The Sunday Times.

Karen nije bila u martu na promociji njegove knjige "A Very Private School". Spenser je rekao je za MoS da je pet godina rada na njegovim memoarima duboko uticalo na njega i dovelo do toga da je krajem prošle godine bio podvrgnut bolničkom lečenju zbog traume.

Smatra se da je bio posebno traumatizovan otkrićem iz svog školskog dnevnika iz 1976. u kojem je pomoćnica učiteljice, za koju tvrdi da ga je seksualno zlostavljala, napisala davno zaboravljenu poruku.

Dnevnik je otkriven na visokoj polici u sobi u Althorpu koja se renovirala nakon što je završio glavni deo svoje knjige. Napisao je da ga je uznemirilo to otkriće i opisao je kako je ta žena jednostavno napisala Ja uz svoju adresu i broj telefona.

"Postoji nešto što mi se sad čini ne samo krajnje neprikladnim, već i izrazito intimnim – i, naravno, lukavo anonimnim". NJegovi memoari takođe su otkrili traumu zbog toga što je njegova majka ostavila njega i Dajanu kada je imao tri godine i to kako je na njega uticalo to što su ga odgajale dadilje.

Rekao je da je zlostavljanje u detinjstvu imalo veliki uticaj na njegov izbor romantičnih partnera u odraslom dobu pa je bio podložan ženama koje nisu bile u stanju da ga vole. "Mislim da sam voleo atraktivne žene koje nisu bile baš zaljubljene. Dobro gledam sebe i sve oko sebe i mislim da mi je sada bilo mnogo lakše da živim nego ranije".

Spenser je u međuvremenu postao blizak sa arheološkinjom Ket Džerman iz Norveške, koja se rastala od supruga.

Bivši suprug Karen Gordon je holivudski producent Mark Gordon, poznat po radu na filmovima "Spasavanje vojnika Rajana" i "Dan posle sutra", kog je upoznala radeći na recepciji hotela u Torontu 1994. godine.

Spenser je u međuvremenu postao blizak sa arheološkinjom Ket Džerman iz Norveške, koja se rastala od supruga.

Bivši suprug Karen Gordon je holivudski producent Mark Gordon, poznat po radu na filmovima "Spasavanje vojnika Rajana" i "Dan posle sutra", kog je upoznala radeći na recepciji hotela u Torontu 1994. godine.

(Daily mail/ BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas