Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пукла љубав између Инди и Зорана Марјановића! Ево ко више ПАТИ после раскида

Љубав у случају Индире Арадиновић и Зорана Марјановића није победила.

1722933494_38232_indi-i-zoran_f.jpg
Фото: АТА имагес/Петар Милошевић/Зоран Јовановић
Oglas

Певачица и композитор, коме се поново суди за убиство супруге Јелене Марјановић, раскинули су, преносе медији.

Њихову тајну везу разоткрио је наш лист кад смо голупчиће усликали на једном приватном базену како размењују нежности. Дан након објаве наших сазнања с лица места сви су занемели. Једни су их подржали, али више је било оних који су осудили њихов однос. Иако се познају скоро 20 година, Инди и Зоран су прешли границу пријатељства, али нису успели да опстану. Тако засад ствари стоје. Окончали су везу, а то је Марјановићу, како прича извор близак музичару, веома тешко пало, преносе медији.

- Он се везао за Арадиновићеву и сада му је необично без ње, ишли су свуда заједно. Дружили су се, излазили, свађали и мирили, али сада је дефинитивно крај. Од њих двоје у емотивном смислу нема више ништа. Неће чак љубави да пруже нову шансу. Зоран је то тешко прихватио. Ни Инди није лако, али се одмах помирила с тим да боље функционишу као пословни сарадници него као партнери - прича наш извор. Он тврди да ће пословну сарадњу наставити. - У том смислу су супер пар. То је обострани интерес и пословна ствар. Ја сматрам да никад није ни требало да експериментишу у том емотивном смислу - истиче извор за медије.

Чињеница је да ни једно ни друго јавно никад нису потврдили да су заједно, али су зато на друштвеним мрежама објављивали интимне фотографије из базена. - Прво албум, па онда све остало. Видећемо шта ће бити, приоритети морају да се знају - рекла је Инди између осталог у првом интервјуу за Курир

- Ах, емоције... О емоцијама може много да се прича. Да, Инди је, нормално, прирасла срцу. Па сад, муза мало припада уметности, али добро, музика је. Поносан сам на њу. Миљеница ми је. И ко мисли да је њено већ као прошло, могу да кажем жаргонски, мало су се зезнули - казао је он, док је Инди признала да је увек била на Зорановој страни, чак и кад су га сви оптуживали да је убио супругу Јелену:

- Увек сам била наклоњена Зорану приватно на тај неки људски начин, пријатељски. Кад се све то издешавало, то ме је јако погодило. Нисам имала снаге да га јавно подржим. Пустила сам да време то одради јер сам знала шта је он и ко је он у себи. Рекла сам себи да ће с временом неке ствари да дођу на своје место и да ћу ја да дођем до њега, а он до мене. Нисам неко ко воли да се ставља у прве редове.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas