Oglas
· · Komentari: 0

Pukla ljubav između Indi i Zorana Marjanovića! Evo ko više PATI posle raskida

LJubav u slučaju Indire Aradinović i Zorana Marjanovića nije pobedila.

1722933494_38232_indi-i-zoran_f.jpg
Foto: ATA images/Petar Milošević/Zoran Jovanović
Oglas

Pevačica i kompozitor, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, raskinuli su, prenose mediji.

NJihovu tajnu vezu razotkrio je naš list kad smo golupčiće uslikali na jednom privatnom bazenu kako razmenjuju nežnosti. Dan nakon objave naših saznanja s lica mesta svi su zanemeli. Jedni su ih podržali, ali više je bilo onih koji su osudili njihov odnos. Iako se poznaju skoro 20 godina, Indi i Zoran su prešli granicu prijateljstva, ali nisu uspeli da opstanu. Tako zasad stvari stoje. Okončali su vezu, a to je Marjanoviću, kako priča izvor blizak muzičaru, veoma teško palo, prenose mediji.

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - priča naš izvor. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti. - U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - ističe izvor za medije.

Činjenica je da ni jedno ni drugo javno nikad nisu potvrdili da su zajedno, ali su zato na društvenim mrežama objavljivali intimne fotografije iz bazena. - Prvo album, pa onda sve ostalo. Videćemo šta će biti, prioriteti moraju da se znaju - rekla je Indi između ostalog u prvom intervjuu za Kurir

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je, normalno, prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli - kazao je on, dok je Indi priznala da je uvek bila na Zoranovoj strani, čak i kad su ga svi optuživali da je ubio suprugu Jelenu:

- Uvek sam bila naklonjena Zoranu privatno na taj neki ljudski način, prijateljski. Kad se sve to izdešavalo, to me je jako pogodilo. Nisam imala snage da ga javno podržim. Pustila sam da vreme to odradi jer sam znala šta je on i ko je on u sebi. Rekla sam sebi da će s vremenom neke stvari da dođu na svoje mesto i da ću ja da dođem do njega, a on do mene. Nisam neko ko voli da se stavlja u prve redove.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas