Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВИ ПУT СКРОЗ ОБУЧЕНА: Скандалозна жена Кање Веста опет шокирала, али овог пут позитивно (ФОТО)

Њихово модно издање тренутно је најкоментарисанија тема

1718025179_BJANKA-I-KANJE-VEST.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Можда најконтроверзнији пар светског шоубиза су Кање Вест и Бјанка Ћенсори, који својим појављивањем не престају да шокирају људе.

Репер је у пратњи супруге допутовао у Јапан, а њихово модно издање тренутно је најкоментарисанија тема.

Њих двоје усликани су како са папирима и нацртима за нове пројекте иду на састанак, а свакако је највише пажње привукла одећа Бјанке Ћенсори.

Веровали или не, Бјанка је овога пута била обучена, заправо, носила је дугу хаљину и мараму на глави, како би испоштовала културу Јапана, а чини се да је само изазвала лавину подсмеха.

 

"ДА ли је она то навукла на себе завесу из туш кабине?", "Зашто се већ једном не обуку нормално?", " Као да су огрнули обичне чаршаве", "Ова жена изгледа језиво, помозите јој", били су само неки од коментара на мрежама.

Навикли смо да се овај пар свуда појављује у екстравагантном издању, а чак и када би обукли нешто прихватвљиво, разлог би био контрирање и додатно привлачење пажње.

Многи у сваком њиховом потезу виде њихову очајничку потребу да буду у жижи јавности, али и Кањеову потребу да врати Ким Кардашијан.

Ипак, остаје питање докле ће њих двоје моћи да шокирају свет својим издањима и шта ће репер следеће смилисти за своју супругу.

Еспресо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas