Oglas
· · Komentari: 0

PRVI PUT SKROZ OBUČENA: Skandalozna žena Kanje Vesta opet šokirala, ali ovog put pozitivno (FOTO)

NJihovo modno izdanje trenutno je najkomentarisanija tema

1718025179_BJANKA-I-KANJE-VEST.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Možda najkontroverzniji par svetskog šoubiza su Kanje Vest i Bjanka Ćensori, koji svojim pojavljivanjem ne prestaju da šokiraju ljude.

Reper je u pratnji supruge doputovao u Japan, a njihovo modno izdanje trenutno je najkomentarisanija tema.

NJih dvoje uslikani su kako sa papirima i nacrtima za nove projekte idu na sastanak, a svakako je najviše pažnje privukla odeća Bjanke Ćensori.

Verovali ili ne, Bjanka je ovoga puta bila obučena, zapravo, nosila je dugu haljinu i maramu na glavi, kako bi ispoštovala kulturu Japana, a čini se da je samo izazvala lavinu podsmeha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

"DA li je ona to navukla na sebe zavesu iz tuš kabine?", "Zašto se već jednom ne obuku normalno?", " Kao da su ogrnuli obične čaršave", "Ova žena izgleda jezivo, pomozite joj", bili su samo neki od komentara na mrežama.

Navikli smo da se ovaj par svuda pojavljuje u ekstravagantnom izdanju, a čak i kada bi obukli nešto prihvatvljivo, razlog bi bio kontriranje i dodatno privlačenje pažnje.

Mnogi u svakom njihovom potezu vide njihovu očajničku potrebu da budu u žiži javnosti, ali i Kanjeovu potrebu da vrati Kim Kardašijan.

Ipak, ostaje pitanje dokle će njih dvoje moći da šokiraju svet svojim izdanjima i šta će reper sledeće smilisti za svoju suprugu.

Espreso 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas