Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ТРУДНЕ ЈОВАНЕ СТОЈИЉКОВИЋ: Са Гораном Богданом шета улицама Вероне у лепршавој хаљини (ВИДЕО)

Глумица Јована Стојиљковић је трудна и чека прво дете са својим партнером, глумцем Гораном Богданом

1722414020_Foto-Ataiamges.rs-Instagram.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Д.М. М.М. Принтсцреен/ Инстаграм - богдангоранбогдан
Oglas

Њих двоје су спаковали кофере и отпутовали у Италију, а глумац Горан Богдан је објавио снимак из шетње Вероном.

На поменутом снимку видимо како уживају у чарима овог града, у једном тренутку он је снимио трудну супругу, а ово је уједно и прва њена фотографија у другом стању.

Јована је на себи имала лепршаву, летњу хаљину, шешир на глави и наочаре за сунце, а трудничку стомак се назирао.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - богдангоранбогдан

Живе у Београду

Иначе, Горан Богдан и Јована Стојиљковић одавно су отпочели заједнички живот у Београду, а Загрепчанин воли да се похвали да има три дома у три града.

- Срећан сам што имам три дома. Сматрам Београд својим домом и стварно ми је предивно, дуго сам овде и волим овај град и Беогађане. Срећан сам што имам и Широки, Загреб и Београд као свој дом. Имам кревет свуда и то ми је прелепо. Некад ми је тешко и фали ми то усидрење, али и кад се усидрим имам осећај да ме тера пут даље. То је и проклетство и благослов. Најнапорније од свега ми је паковање, све држим у гепеку у колима и онда само узмем шта ми треба - говорио је.

Јована је 2017. године била у вези са кошаркашем Богданом Богдановићем, који ју је, како се писало, изненада оставио после шест месеци везе. Горан важи за великог заводника у читавом региону, а својевремено је био у великој љубави са хрватском певачицом Ланом Клингор. Како су писали тамошњи медији, оставио ју је јер се наводно његовим родитељима није допадала та веза.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas