Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИЈИН НАЈВЕЋИ ХИТ НИЈЕ БИО НАМЕЊЕН ЊОЈ: Песму је написао Филип Живојиновић, а погледајте ко је требао да је отпева

Омиљена песма Филипа Живојиновића постала је велики хит, ево како је настала

1724752126_Foto-Ataimages.rs-M.M.-Aleksandra-i-Filip.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М.
Oglas

У склопу турнеје ”Од истока до запада” Александра Пријовић одржала је низ спектакуларних концерата.

Пријине песме публика пева од првог до последњег стиха, а текстове за неке од њих писао је ни мање ни више него њен супруг Филип Живојиновић. 

Омиљена песма Филипа Живојиновића носи назив ”Све по старом”, а емотивне речи које је написао очарале су публику.

- То му је омиљена песма коју је написао. Временом је и мени постала. Додуше, свидела ми се и на прво слушање, али када сам видела колико је он воли, заволела сам је још више. Стварно је некако посебна, животна и једноставна. Нема, што он каже, неких компликованих речи, чиста емоција је у питању. То су људи препознали и онда смо одлучили да направимо и такав спот. Када крене трећи рефрен, ту су снимци из мог приватног живота. Цела прича око те песме је специфична - открила је Александра током гостовања у једној емисији. 

Омиљена песма Филипа Живојиновића допала се и публици, а на концерту одржаном у Новом Саду Александра је открила да ова прелепа балада није писана за њу.

- Вечерас је овде мој пријатељ Боки Лексингтон и ја морам да вам откријем тајну. Моја песма "Све по старом" писана је за њега. Па, Боки, какве ви песме имате, ваљда и ја заслужујем једну - шаљиво је поручила.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas